Lästips: Söndagsandakten !

Klimatkyrkans profeter: Lill-Greta och Stor-Greta enligt Gabriel

Jag har ibland förundrat mig över att kungen Gustav Vasa kunde byta religion på hela folket. Men det hände inte bara i Sverige utan även i Danmark och England. Så “systemet” gjorde det möjligt. Kungarna behärskade informationskanalen, prästerna, som allmogen var hänvisad till.

Men nu har det hänt igen. Sverige har fått en ny statlig religion: Klimatkyrkan. Gabriel Oxenstierna förklarar på Nya Dagbladet.

Gå dit genom att klicka på den röda texten.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

11 thoughts on “Lästips: Söndagsandakten !

  1. Som vanligt förnekar en av de klimathotsreligiösa fakta och vetenskap. Det är klarlagt att växthusgasutsläpp inte orsakar några stora klimatförändringar.

  2. Lars K: Du gör ett lika kraftfullt som obelagt påstående.

  3. Magma: De som biter sig fast i övertygelsen om en växthuseffekt, som är allvarlig, har mer vetenskapligt stöd än de som biter sig fast i den motsatta övertygelsen.

  4. #PW
    Vad fick dig att koppla ihop klimathotsreligionen med vetenskap … ???

  5. Det finns inget som helst vetenskapligt i klimathotsreligionen. Alla den religionens dogmer motsägs av fakta och seriös vetenskap. Klimatvetenskapen har till exempel visat att om växthusgasutsläpp alls har någon klimatpåverkan, är den i så fall för liten för att utgöra någon fara. Eller med en mer vetenskaplig term så är klimatkänsligheten lägre än 2 grader per ekvivalent koldioxidfördubbling. Vilket kräver att man använder data från verkligheten, och inte “data” från klimatmodellernas fantasivärldar.

  6. Tege: Historiskt var det byte till en ny variant av samma religion. Parallellen till klimatfrågan låter slagkraftig men missar helt det vetenskapliga inslaget. Det blir ett kraftfullt slag i luften.

  7. För den jaktintresserade rekommenderar jag söndagsandjakten.

  8. Ganska praktiskt för en kung att låta kyrkan säga att kungen är guds utsända.

    Samma sak med klimatet. Nu finns det flera som har intresse av en klimatreligion. Tar vi socialdemokraterna så ser de sin chans att bil mer auktoritära via en klimatreligion. Globalisterna ser klimatreligionen som ett verktyg att igenom sina idéer i praktiken. En mass klimatorganisationer ser sin chans att finansiera sig.

    Speciellt i stora länder som USA kommer ledarna i en klimatorganisation att bli mångmiljonärer. Ja, kanske rent ut sagt miljardärer (åtminstone i SEK).

  9. Reformationen gav flera kungar möjlighet att bryta med den allenarådande katolicismen och skapa egna nationalstater – med religionen som täckmantel.

    Nu är i stället påstått klimathot täckmantel för att bryta med eller i alla fall minska nationalstatens ställning.

Comments are closed.