8 thoughts on “Buffalosnö, New York state

  1. AGW-kollektivet menar förstås att dessa händelser beror på värmen, dvs att uppvärmningen (co2) orsakat detta då arktiskt luft kolliderar t.ex vid De Stora Sjöarna i USA. De missar inget tillfälle trots att dessa händelser historiskt sett är återkommande

  2. Bilden påminner om Gävle med omnejd i december 1998.

  3. Sådana här bilder med mycket snö finns i mina föräldrars album som jag ärvt. Bilder från början av 1940. Då var det standard med egen spis för uppvärmning och matlagning och mycket av maten odlades i närheten.
    Idag bygger och levererar Väderstadsverken i Väderstad en spis för uppvärmning och matlagning till Ukraina. I vanliga fall producerar dom jordbruksmaskiner till bl.a. Ukraina.

  4. Tänk er dessa bilder i Sveriges lite större städer. Hur många av dem kommer att gå i konkurs på grund av kostnaden för att röja snö? Riktigt rolig detta. Ingen kollektivtrafik kommer att fungera. Hur kommer mat till butikerna?

    Det är detta som vi behöver klimatpengar till och inte en massa löjliga konferenser.

    Sverige behöver inte bara återställa sin energiproduktion, utan Sverige behöver utöka den ganska rejält. Kommer klimatkrisbluffarna att tillåta det?

Comments are closed.