EWPSTÖD till Elsa Widding

Bernd Stymers Roll-Up utställd under vår konferens i Mölndal

De fyra översta sex-kanterna visar hur Sverige som nation bryter mot existerande lagar och EU-direktiv. Byggandet av vindkraftverk är alltså egentligen olagligt, men alla myndigheter arbetar för att fler skall byggas.

Bernd har flitigt och ihärdigt försökt att få myndigheterna att reagera på den olagliga verksamheten, som istället beviljats subventioner och andra förmåner. Han visar ett raseri, som han delar med många svenskar och han vill göra något:

+ – + – + – +

Elsa Widdings politiska stöd. EWPSTÖD

Vindvansinnet fortsätter även med den nya regeringen. Så fort jag hörde i regeringsför-klaringen att Busch skulle ha hand om energifrågan visste jag att det var kört för oss som vet att klimatnojan är bara dumhet och att hon inte visste det. Dessutom att hon naturligt-vis inte hade en aning om vad energi är. Precis som hela regeringen.

Det hopp om möjlig räddning som jag ändå såg var Tidöavtalet och att Elsa Widding nu var del av Riksdagens näst största parti SD. Nu vet vi hur det gick med avtalet och regeringen med sina två struntpartier. Regeringen med partierna utan folkligt stöd struntade fullstän-digt i avtalet och gav tillstånd för mera vindvansinne i stället för att se till att alla olika ener-giproducenter måste bära sina egne kostnader så som det står i avtalet. Detta brott mot avtalet lät SD ske utan att ha blivit konsulterat.

Sedan inträffar det makabra att SD låter en från struntpartiet förolämpa Elsa Widding på det grövsta utan att någon av hennes partikamrater protesterar och framför allt utan att ledaren för partiet säger i Riksdagen ett pip om förolämpningen.

Naturligtvis måste då Widding lämna partiet. Som tur är behåller hon sin riksdagsplats. Men för att hon inte bara skall vara en ropande röst i dumhetens öken, måste alla vi som delar hennes uppfattning om klimat och energi ge henne stöd på något vis.

Stödet måste kunna uppfattas även av dumhetens företrädare. De är många, politiker, tjänstemän och kvinnor, media med SR/SVT i spetsen, tusentals s.k. experter, minst 10.000 som alla lever gott på den skatt vi medborgare tvingas ge dem. Alla de är våra fiender därför att vi hotar deras utkomst.

Men hur utforma stöd? Stödet måste utformas på Nätet då dumheten har all media i sin näve, främst propagandakanalerna SVT/SR som verkligen gör klimatdumheten farlig för allt folk. Facebook finns med sina vänner. Men räcker många vänner när det gäller hennes politik? Här är det inte fråga om vänskap utan om politiska åsikter om klimat och energi.

Vi grundar föreningen EWPSTÖD, Elsa Widdings politiska stöd. Vi sätter ut info om det på hela Nätet, Facebook, Tvitter m.fl.

Föreningens syfte är att uttala stöd till den politik om klimat och energi som Elsa Widding talar om.

OK?

Jag har inte frågat Elsa Widding.

Hur gör vi? Anmäla förening Ewpstöd, Tvitter  BStymer71318  eller   Ewpstöd

 Jag vet inte hur dessa webbmedier fungerar. Hur ändras tvitternamnet till bara EWPSTÖD?

Bernd Stymer

+ – + – + – +

Hör av dig till Bernd Stymer <valab@helgaro-liv.se>

För att bilda en förening behöver han några personer till en styrelse. till att börja med.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

10 thoughts on “EWPSTÖD till Elsa Widding

  1. Jag är absolut beredd att ge mitt stöd till Elsa men är väl medveten om att det jag kan bidra med inte räcker långt – men att samla stöd till henne genom en förening är en lysande idé … om hon själv känner sig bekväm med upplägget …

  2. Åter igen ser vi någon klimathotsreligiösa tro att mänsklig påverkan på klimatet automatiskt måste innebära katastrofal påverkan på klimatet. Det sambandet finns inte!
    Mänskligheten har ingen katastrofal påverkan på klimatet. Det finns inte ens några bevis för att mänskligheten har någon påverkan alls på det globala klimatet. Vi påverkar klimat lokalt, som i städer. Men globalt? Det är tveksamt!

  3. Det är mer så, att vi går ut ur en klimatkris och inte in i en.

  4. # Petter Wulff

    Om vi pratar om det faktiska nuläget så har Widding givetvis helt rätt. Vi befinner oss inte i någon klimatkris. Inte mer än vanligt i varje fall.

    Sen den Lilla istiden så har vi nämligen haft en klimatförbättring på ca en plusgrad. Jorden har också tack vare den ökade CO2 halten blivit en grönare planet. Öknarna minskar och skördarna ökar. Extremvädren minskar dessutom. Antalet som dör i extrema väderhändelser har också minskat drastiskt.

  5. PW, “..uttalat sitt stöd…”, vet jag inte, ge en referens på den, tack!

    Däremot vill hon inte utesluta den, vilket är något helt annat, men anser den som svag och ganska ovidkommande ( om den existerar), vilket resulterar i den logiska slutsatsen att bestämt avfärda “klimatkrisen”.

    Oavsett “klimatkris” eller inte, klimathotsalarmisterna går i den naiva tron att människan kan styra jordens klimat mha att styra sina koldioxidutsläpp. Det är själva kärnfrågan, tro att det går att styra, eller sansat anpassa sig, det är där skiljelinjen går.

  6. Det kan vara nyttigt att veta att Elsa W uttalat sitt stöd för växthusteorin. Däremot anser hon det inte råda klimatkris.

  7. Jag skulle inte tveka att utnämna Elsa Widding till Sveriges klokaste och mest rakryggade kvinna.
    I Elsas senaste YouTube tar hon upp att
    “FN vill stoppa “desinformation” på nätet.
    Vad är viktigast, det fria ordet eller “klimatpolitik”? Greta utsågs till hedersdoktor vid den teologisk fakulteten i Helsningfors. Tja, varför inte hon sysslar ju med tro, inte vetenskap.
    Någon organisation borde utdela en hedersutmärkelse till Elsas. Det är hon värd. EWPSTÖD?

  8. Gott initiativ som vi bör stödja för landets och naturens skull.

  9. Ja, Elsa behöver allt vårt stöd alltmedan regeringen springer WEFs ärenden som nickedockor!

Comments are closed.