Pyroman följs av drönare !

Figur 1. Aftonbladets video visar hur myndigheterna använder drönare för att fånga pyromaner

Om jag hörde rätt, har man ertappat 22 pyromaner. Lite tydligare bild av pyromanen får man i Expressens video:

Figur 2. Expressens video av samma pyroman

På motorcykel kör han omkring i skogarna och tänder på.

Propagandan för klimatkrisen ha varit så intensiv att de allra godaste människorna känner ett ansvar att övertyga de tveksamma väljarna om nödvändigheten av drastiska reglering-ar. Och då kan inget vara mer effektivt än skogsbränder. . .

I Kalifornien anser man att 90 % av skogsbränderna startats av människor genom oaktsamhet, slarv eller mordbrand. Man kan undra hur det är på Rhodos. . .

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

9 thoughts on “Pyroman följs av drönare !

  1. Växtlighet tänds inte av sig själv eller av marginellt extra värme. Någon/något måste sätta fyr. Möjligen människor eller främst blixtar och andra naturliga fenomen. Men orensad, torr “naturskog” med mycket sly och bråte tar naturligvtis lättare eld och brinner lättare när det är torrt och varmt. Inget konstigt med det.

    Det allt mer synliga syftet är att göra människan mer skyldig för alla förment oönskade fenomen. Även om de egentligen är önskade, t. ex. rikare växtlighet för rikare grödor. Hur vi än gör är vi skyldiga. Arvsynd precis som före upplysningen – hur många som nu vet vad den var. Troligen slopad ur läroböckerna.

    Upp till kamp för erfarenhet (= åldersvisdom) och sunt förnuft. Bristvaror i dagens känslostyrda debatt!

  2. Att de flesta bränderna är anlagda får tillskrivas det faktum att lättpåverkade individer från fanatiska miljögrupper blivit kraftigt indoktrinerade av den besinningslösa klimatalarmism som frodas i media. Dessa individer tror att ändamålet helgar medlen och att de gör något gott, när de på så sätt kan uppmärksamma de påstådda klimatförändringarna med dess syndabock CO2. De ytterst skyldiga till dessa bränder är därför de som driver klimatagendan, dvs FN, EU, WEF, WHO, WMO, MSM-Media, politikerna och ett otal påstådda miljöorganisationer. I toppen har vi som vanligt att göra med den infernaliska miljardärsklubb som vill äga och styra allt.

  3. tompas,

    De enda ‘importerade’ jag träffat på nere på Rodós under alla år jag varit där nere, är resandefolk ifrån Bulgarien. De är allt annat än populära hos lokalbefolkningen och är som oftast aggressiva när de inte får som de vill. Håller de sig utanför någon butik och stökar med kunderna, så är det en marginell tidsfråga innan de blir bortkörda av polisen.

  4. SasjaL
    Ja eller inrikes och direktimporterade icke att förglömma.

  5. Polisen och brandkåren på Rodós har konstaterat att det till 100% rör sig om anlagda bränder. Så har det varit under några år, då inte ovanligt med pyromaner ifrån grannlandet direkt i öster …

  6. L
    10 % kan givetvis ha naturliga orsaker, t ex blixtnedslag. Dock inte värme. För att värme ska antända torrt organisk material krävs ca 250-300 grader. Då spelar det ingen roll för vid den temperaturen är vi alla döda ändå.

  7. Hur stor andel av pyromanerna är klimataktivister som tänder på för att elda(!) på vanföreställningen om att det pågår en klimatkris?
    Och hur stor andel är “bara” folk som får en kick av att se resultatet av sina olagliga handlingar?

Comments are closed.