Ett förräderi värre än bluff

Corona-viruset med “spikproteiner” på ytan, som fäster på våra celler

Att behålla fokus

Jag har vinnlagt mig om att hålla bloggens fokus på “klimatet” och den politik, som sätter västvärldens välstånd i fara. Därför har jag undvikit andra angelägna frågor, varav pandemin, dess orsaker och dess hantering har klassats som lika viktig. Pandemin avslöjar emellertid ett FÖRRÄDERI mot mänskligheten av en dimension som är närmast ofattbar ! Det får värre konsekvenser för oss som lurats att ta sprutorna än vad bluffen om klimatet kan få.

Jag har nu insett att “sprutorna” neutraliserat mitt immunförsvar, så att jag är helt eller delvis oskyddad för “vanliga” smittsamma sjukdomar.

Min efterhängsamma hosta

Jag hade ett möte i Stockholm den 17/8. I storstadens trängsel och kollektivtrafik har jag smittats av ett tämligen oskyldigt virus för en “bonnaförkylning” (sjuksysters beteckning). Jag hostade hela nätterna, så jag kunde inte sova. Sjuksystern försäkrade att det inte kunde vara något så allvarligt som lunginflammation eller Corona, eftersom febern bara var 37,5 grader och inte 40.

Sjuksystern förklarade att hostan kommer då jag ligger ner. På dagarna, då jag var uppe och gick eller satt var den knappt besvärande. På hennes råd satt jag i en fåtölj på nätterna till bortåt 5 på mornarna, och kunde sova någon timme därefter. Men nästa natt blev lika besvärlig.

Mitt immunförsvar rådde inte på en enkel förkylning.

Nu, efter tre veckor, kan jag sova på nätterna.

De bedrägliga sprutorna

Med lock och pock från våra ansvariga myndigheter lurades vi att ta sprutorna, som med Orwellskt nyspråk kallades “vaccin”. Det var istället MOTSATSEN till ett vaccin, nämligen ett “motgift”. Dess verkan erhölls av “antikroppar”, som klängde sig fast på viruskropparna och neutraliserade dem.

Men en logisk fråga måste ha varit: Vad gör immunförsvaret med antikropparna ? Och svaret är lika logiskt: Det bekämpar dem.

Således blev det nödvändigt att bedöva immunförsvaret.

Jag känner inte till några detaljer, men logiken står klar för mig. Jag tog tre sprutor innan jag insåg bedrägeriet och har nu genomlevt följderna under tre veckor. Om immunför-svaret kan återhämta sig eller förblir handikappat vet jag inte.

Ett riktigt vaccin

Ett riktigt vaccin stimulerar immunförsvaret, så att det angriper främmande mikrober innan de blivit så många att de orsakar sjukdom. Det klassiska exemplet är vaccinet mot smittkoppor, som var en allvarlig sjukdom under förra seklet. Man injicerade kokoppor, som var en mildare variant, men med tillräckligt lika mikrober, för att immunförsvaret skulle aktiveras och vara förberett, för att möta smitta från smittkoppor.

Jag tror att smittkoppor nu klassas som en utrotad sjukdom.

Offentligt bedrägeri i flera steg

  1. Sprutorna innehöll INTE ett vaccin, men kallades ändå så. Folkhälsomyndigheten måste ha haft expertis, som insåg att beteckningen var falsk, men de spelade med i bedrägeriet.
  2. Sprutorna innehöll ett begränsat antal “antikroppar”, medan viruset hela tiden kunde förmera sig. Således behövdes fler och fler sprutor.
  3. Neutraliseringen av immunförsvaret hölls hemlig. Det kan innebära mycket långvarig nedsättning av min motståndskraft mot smitta. Det sätter mitt liv på spel !

Punkten 3 kallar jag rent förräderi av de myndigheter som har till uppgift att skydda mig !

Det är värre än klimatbluffen. Denna förstör bara landets och därmed min ekonomi, men jag överlever det.

Sture Åström

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

1 thought on “Ett förräderi värre än bluff

Comments are closed.