COVID vaccinerna: Största medicinska skandalen i världshistorien

Det mRNA vaccin som egentligen inte är ett vaccin kallar jag “sprutor”

Jag har fått många signaler, som indikerat att “vaccinerna” mot Covid-19 utsätter oss för olika nya problem. Jag har inte avsatt tid till att penetrera problematiken mer än att jag vägrat ta fler sprutor efter den tredje. Jag har erfarit allvarliga problem. Som tekniker har jag alltid vetat att det är “Verkligheten” som bestämmer och känt mig främmande för den medicinska jargongen i debatten om “sprutornas” verkan.

Det är därför med stor tillfredsställelse jag hälsar en annan civilingenjör välkommen med en översiktlig beskrivning av läget.

Göran Kull tog examen på Chalmers Elektroteknik 1976 och har sedan varit verksam i databranschen med först systemutveckling och senare projektledning i både civila och militära utvecklingsprojekt. Han och hans fru valde tidigt att inte ta några mRNA-sprutor, då de misstänkte att något inte stod rätt till. Ett vaccin tar normalt 10 – 15 år utveckla och få godkänt. Här klarades det av på 11 månader och ledde till ett nödgodkännande. Varningssignalerna blinkade rött med full styrka.

De deltog i en stor Covid-konferens i Stockholm i januari 2023. Det var c:a 1000 deltagare varav många läkare och sjuksköterskor. Två (2) tidningar rapporterade om konfe-rensen: Epoch Times och den kristna Världen Idag. Från övrig massmedia har det varit tvärtyst !

+ – + – + – +

Den utan konkurrens största medicinska skandalen

Runt årsskiftet 2019/2020 bröt Corona-epidemin ut och spred sig fort över hela världen. Ett år senare, vid årsskiftet 2020/2021 presenterades ett antal “vacciner” mot sjukdomen, då internationellt benämnd Covid-19 (Corona virus disease 2019). De var baserade på en ny teknik, aldrig tidigare använd i vacciner, benämnd mRNA.

Beteckningen mRNA kommer från “messenger RNA”, vilket i sin tur betecknar den biologiska förmedlingsdelen av DNA, dvs. arvsmassa. Det här nya vaccinet “provocerar” den vaccinerades egna celler att producera en för kroppen helt främmande komponent, näm-ligen det s.k. “spikprotein” som omger influensaviruset som orsakar Covid-19. Kroppens immunförsvar reagerar då med att bekämpa detta främmande spikprotein, och skyddseffekten som kvarstår när spikproteinet har bekämpats utgör “vaccineringen”.

Vaccinet skyddar alltså inte mot det egentliga viruset, utan mot dess omgivande spikprotein som finns till för att hjälpa viruset att tränga in i kroppens celler för att kunna föröka sig. Det hela är mycket sinnrikt, om det bara hade fungerat som det var tänkt, vill säga.

Eftersom Covid-19 ökade dödligheten något i världen under 2020, och de som dog i huvudsak var äldre människor (medianåldern av de avlidna med Covid-19 i Sverige 2020 var 83 år), så borde dödligheten senare minska och lägga sig något under “normaldödlighe-ten”. Med hjälp av de nya vaccinerna, som introducerades i januari 2021, borde denna effekt märkas tydligt redan under 2021 och finnas kvar under 2022. Så skedde emellertid inte.

Under 2021 muterade viruset från sin ursprungliga alfa-variant till nya varianter, bl.a. en lika svår delta-variant. Dödligheten i världen tog ett nytt skutt uppåt, och någon effekt till skydd mot dödlighet, varken av vaccinet eller av att många avlidit redan under 2020 pga. Covid-19, syntes inte.

Under 2022 fortsatte viruset att mutera och nu kom variant omikron, dock betydligt mildare än alfa och delta. Nu borde väl i alla fall dödligheten i världen gå ner under “normal-dödligheten”. Men icke; dödligheten i världen fortsatte att vara hög, och är så fortfarande än idag. Överdödligheten i västvärlden (den mest vaccinerade delen av världen) är nu i genomsnitt c:a 10 % över normal dödlighet, och har så varit sedan delta-varianten klingade av under första halvåret 2022.

WHO rapporterade nyligen att världen efter Covid-19 har haft en överdödlighet på 15 miljoner människor. Detta är högst anmärkningsvärt och extremt osannolikt att bero på slumpen eftersom världens normala dödlighet är c:a 100 miljoner per år.

Vad mera är, under hösten 2021 började födelsetalen oförklarligt att minska. Märkligt nog började detta noteras c:a 9 månader sedan massvaccineringarna mot Covid-19 startade. Precis som vad gäller den rådande överdödligheten så är födelsetalen i västvärlden än idag ung. 10 % under de normala. SvT rapporterade nyligen att födelsetalen i Sverige inte varit så låga sedan 2009. Vad beror då detta på?

Forskningen om mRNA-vaccinerna och dess effekter har på olika håll i världen varit intensiv, och resultaten man så här långt kommit fram till har varit förödande. De spikproteiner som mRNA-vaccinet provocerar kroppen att skapa sprids i hela kroppen, olika mycket och i olika mönster för olika individer. Spikproteinerna orsakar blodproppar och inflammationer samt skadar organen där de råkar finnas. Fastnar de i hjärtat så orsakar de hjärtmuskelinflam-mation eller hjärtsäcksinflammation, vilket för många har lett till plöts-lig död och gett upphov till begreppet SADS, Sudden Adult Death Syndrome. Fastnar de i äggstockar eller testiklar så kan organen skadas och ge upphov till barnlöshet. Fastnar de någon annanstans, så skadas de organen och ger upphov till andra sjukdomar.

Har då inte mRNA-vaccinerna gjort någon nytta utan bara skada? Nej, viss nytta har vaccinerna gjort, men den är inte stor jämfört med skadan. Vaccinerna har visat sig ge ett skydd motsvarande det man får om man haft Covid-19, men bara under några månader. Ett halvår efter vaccineringen är skyddet påtagligt sämre jämfört med det naturliga skyddet efter genomgången sjukdom. Det är därför man behöver ta påfyllnadsdoser då och då. Och för varje påfyllnadsdos ökar risken för blodproppar. Dessutom är vaccinet inte testat mot smittspridning, så hur det skyddet är vet man inte, men förmodligen är det ganska dåligt, givet hur sjukdomen spridits även i länder med hög vaccinationsgrad.

Hur har det då kunnat bli så här? Det står var och en fritt att spekulera, men faktum är att mRNA-vaccinerna har varit en veritabel kassako för Pfizer och Moderna. Pfizer har sålt minst 10 miljarder doser. Med ett pris på 10 USD per dos så blir det en bruttointäkt på minst 100 miljarder USD. Pfizer har dessutom friskrivit sig från allt ansvar (se ref. 5). WHO är till över 80 % finansierat av externa givare, där den enskilt störste är Microsofts grundare Bill Gates. Detta skulle kunna innebära en påverkan på WHOs verksamhet och på dess ställningstaganden.

Sammantaget är det nog, trots allt, svårt att komma ifrån att mRNA-vaccineringen av världens befolkning (ung. 2/3 av världens befolkning betraktas som vaccinerade) är den utan konkurrens största medicinska skandalen i världshistorien.

Göran Kull

+ -+ – + – +

Referenser:

1. Den brittiske läkaren John Campbells Youtube-kanal https://www.youtube.com/@Campbellteaching
2. Konferensen Pandemic Strategies, Lessons and Consequences, Stockholm 21-22/1 2023 https://rumble.com/v287g7z-welcome-to-the-stockholm-conference.html med flera videoinslag
3. Organisationens Canadian Covid Care Alliance granskning av Pfizers underlag till ansökan om nödgodkännande av sitt mRNA-vaccin mot Covid-19 https://rumble.com/vsnsqx-filmen-frn-canadian-covid-care-alliance-nu-med-svensk-speakerrst.html
4. Boken Dödsorsak okänd av Edward Dowd, ISBN 978-91-89494-37-4
5. Pfizer Manufacturing and Supply Agreement https://threadreaderapp.com/thread/1419653002818990085.html

+ – + – + – +

Post Scriptum

Titta även här: “Vitamin D motar Covid 19 !”

+ – + – + +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather