Mässfall

På konferensen hamnade jag framför en man som hade ständiga anfall av hosta och nysningar. Jag fick nog något av det med mig hem, för på måndagen började näsan rinna och nu är det jag som hostar och nyser med lite feber i kroppen. Jag ställer därför in verksamheten här på bloggen några dagar.

MEN, en av deltagarna har lagt ut flera poster om konferensens vetenskapliga rön. Mats Jangdal gör dessutom mycket skärpta egna funderingar däremellan:

http://www.frihetsportalen.se/2016/10/klimatkonferens-hogberga-3/

Ett par av föredragen finns nu som video:

http://www.cooltv.se/

Sture Åström

+ – + – + – +

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

One thought on “Mässfall

  1. Hej
    Tråkigt att du blev smittad. Min näsa började också rinna dagen efter men det tog ett par dagar till innan det brast ut, Tack än en gång för allt arbete du mfl lagt ned på konferensen. Tittade in på klimatsans för någon dag sedan och såg att illustrationer till föredragen fanns att tillgå men idag fungerade inte länken, Är det bara tillfälligt? Hoppas det.
    Krya på dig.
    Häls
    Rutger

Comments are closed.