Torgmötet blåste bort, blev generalrepetition

 

Figur 1. Den globala uppvärmningen svek oss. Det blev kallt och blåsigt. Men några tappra deltagare lyssnade vid våra plakat och vår banderoll.

På fredagen var det + 10 grader och soligt. Idag söndag är det + 8 grader och solen glimtar fram mellan molnen. Men igår, lördag, var det så kallt att bilen varnade för frosthalka och det blåste. Det var glest mellan shoppare, som stannade för att lyssna.

Vi pratade och luftade både Ponchos och Plakat:

Figur 2. Far och son Lindahl vandrade runt med Poncho och Plakat

En lyckad generalrepetition

Arrangemanget blev en lyckad generalrepetition. Många frivilliga anmälde sig för att hjälpa till. Alla kände inte varandra, men fördelade uppgifter mellan sig.  De mycket tunga högtalarna kom snabbt på plats, elkablarna kopplades och tejpades fast, så att ingen skulle snubbla på dem. Kablarna till mikrofonerna kom lika snabbt på plats. Banderollens hållare monterades. Jag kunde lugnt köra undan bilen och parkera den.

Högtalare och mikrofoner blev trimmade, så att vi fick ett enastående klart och bra ljud utan att ta till särskilt hög volym. Nu blåste det mot Kullagatan, så där hördes ljudet också klart liksom på nedre Stortorget.

Vi talade enligt ett program, som jag visar senare. Idag hinner jag inte mer än så här.

Teamet visade sin klass vid demontaget. Jag gick bara för att hämta bilen, så var allt nedmonterat, tejpen borttagen och allt framburet till lastplatsen, när jag kom dit.

Nu kan DU göra något liknande hemma i DIN stad. Beställ Ponchos och Plakat.

Jag kan göra något nytt just för dig. Högtaleri kan du hyra eller i värsta fall ersätta med billiga megafoner. Frivilliga anmäler sig bara du visar dig på stan.

GÖR NÅT !   !   !  NU.

Lycka till !

Sture

+ – + – + – +

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

2 thoughts on “Torgmötet blåste bort, blev generalrepetition

Comments are closed.