Snö och kallt på flera håll !

Electroverse

Prognos för vädret i USA i morgon den 29:e, anomalin 2 m

Den är utfärdad igår, varför man kan vänta sig god träffsäkerhet. Delar av Florida och Texas väntas få 8 – 12 grader lägre temperatur än vanligt. Där har de nog inte hunnit isolera husen bättre än i fjol. För februari väntas kylan bli ännu mera utbredd.

Ovanligt kallt med snö rapporteras på många håll, t.o.m. på SVT ibland: Grekland, Turkiet, Jerusalem, Jordanien och Pakistan. Här i Skandinavien är vädret istället ovanligt varmt, men det torde snart vara förbi.

Är du intresserad, finner du videos på nätet från många olika länder, se Electroverse.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

3 thoughts on “Snö och kallt på flera håll !

  1. Det tycks som vår meridian hamnat i en för tillfället stabil och varm korridor mellan varma Atlanten och Östeuropa medan Kanada och norra USA tycks uppleva att vara stabilt mitt i en bred och kall polar front.
    När som helst kan det kanske bli tvärtom om den ryska kylan drivs västerut av polar-vortexen?

  2. Eftersom det har varit varmare än vanligt i Skandinavien, tror de svenska anhängarna av klimathotsreligionen att det har varit varmare än vanligt i hela världen. De förmår inte att se längre bort än Norden, om ens det. De förmår inte ta till sig fakta och vetenskap.

  3. Jag har följt John Robson det senaste året. Han har en Ph.D. i amerikansk historia från University of Texas i Austin och har arbetat som historiker, policyanalytiker, journalist och dokumentärfilmare i tre decennier. Han har undersökt klimatförändringsfrågan i många år, inklusive både vetenskapen och politiska debatter.
    Jag gillar hans uppföljningar och synpunkter på klimatet och hur det står till med alarmismen. Hans senaste inlägg behandlar Europas energisjälvmord och är värt att lyssna till, When Magic Met Reality.
    https://climatediscussionnexus.com/videos/when-magic-met-reality/
    Han är samtidigt underhållande och spot on när det gäller att konfrontera alarmisterna.
    Ni som ännu inte lyssnat, ta lite tid och gör det, han är lyssningsbar.

Comments are closed.