Nu stopp för kommentarer

Det är svårt att hinna med allt man vill göra, så jag tvingas fälla stopp-bommen för direkta kommentarer

Jag fyller 91 om en vecka och måste ransonera mina åtaganden av självbevarelsedrift. Det tar lite tid att läsa alla kommentarer och sortera bort de som inte håller måttet, ex.vis avseende anständigt språk. Därför stoppar jag kommentarerna, trots att de som skriver dem ofta visar sig mer kunniga än vad jag är och således höjer bloggens läsvärde.

Många av kommentarerna är så kunniga och välskrivna att de skulle motivera plats som en egen post. Men jag hinner/orkar inte redigera dem tillräckligt för att platsa som en post. Du kan kanske göra ett förslag till ett manus, men sänd inget förrän i september. Jag är fullt upptagen hela augusti.

Under de tio år jag drivit KLIMATSANS har jag fått allt fler tips om intressanta nyheter, bl.a. genom kunniga kommentarer. De skulle räcka till att driva en “Tankesmedja” som Fores med uppgift att balansera medias djupa förljugenhet om klimatet. En sådan organisation med ett professionellt kansli för att driva moteld mot de falska larmen behöver storleks-ordningen 15 miljoner kronor om året garanterade för fem år. Det är småpengar jämfört med de miljarder av skattepengar som går till alarmismen via media, myndigheter, akademia och frivilligorganisationer.

Det finns ännu ingen sponsor som vågar exponera sig med ett sådant åtagande. Alarmismen har statsfinansierade institutioner med många aktörer, som inte skyr några medel för att förkväva fakta. Och de har alla etablerade media med sig, så att de lätt kan få till ett mediadrev, som kan ruinera såväl företagare som politiker.

Demokratins överlevnad. . .

. . . är vad som står på spel. Vem är beredd att satsa på den ? ? ?

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather