Extinction Rebellion visar “Hammaren och Skäran”

UKIP

I den revolutionära rörelsen XR drömmer man om revolution

Somliga medlemmar gör det riktigt tydligt med den sovjetiska symbolen “Hammaren och Skäran” på sin banderoll. Det är märkligt att deras undervisning i historia har lämnat dem ovetande om kommunismens groteska försyndelser:

  • De har mördat mångdubbelt fler egna medborgare än nazismen.
  • De har satt miljoner medborgare i omänskliga arbetsläger, Gulag.
  • De har orsakat en mångfald stora miljökatastrofer.
  • De gjorde sina medborgare fattiga.
  • De byggde en mur för att hindra medborgarna att fly till friheten i väst.

Lika märkligt är det och mycket oroande att gamla, pålitligt borgerliga politiker inte insett att med “klimatfrågan” driver de en politik som leder till kommunismens planekonomi. Marknadsekonomins frihet är ju grunden för demokratin. Den av regeringen anlitade “främste experten” Anders Wijkman har inte förstått att han i realiteten blivit kommunist.

Det ligger helt i linje med åsikterna hos hans uppdragsgivare, Miljöpartiets språkrör som sitter i regeringen. Isabella Lövin föreslog i SvD den 1/9 2018 en “Global Klimatkris-Kommission” med uppgift att förmå alla länder att uppfylla “Parisavtalet”. Där skriver hon:

Ländernas frivilliga åtaganden bör vara utgångspunkt, men målet måste vara att nå ”nödvändiga åtaganden”. 

Således: Det BÖR vara frivilligt, men annars måste det “nödvändiga” ändå genomföras, d.v.s. med “diktat” från FN som dess generalsekreterare Guterres förklarat: En global diktatur = NWO.

Det är kommunismens drömrike !

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

12 thoughts on “Extinction Rebellion visar “Hammaren och Skäran”

  1. En mer skrämmande förklaring till våra politikers tystnad ges ju av Lars Bern i Swebbtv.

    Han hävdar ju att ledande svenska politiker är köpta av “den rika eliten”.
    När man lyssnar på Bern så är det svårt att inte hålla med honom.

  2. Det finns inget parti, som vågar tala sanning.

    Men det finns en organisation som talar för väljarnas intressen emot politikerna: MedborgarRättsRörelsenSverige:

    https://mrrs.se/
    info@mrrs.se

    De kämpar för att vi skall få en grundlag värd namnet. En sådan MÅSTE ha en Författningsdomstol, som dömer, när politikerna bryter mot grundlagen.

    Gå med och delta i debatten !

  3. Brukar försöka dra mitt strå till stacken genom insändare i lokaltidning, men också diskussioner med bekanta. Vore absolut bra om fler gjorde det. Har funderat på om man kan bilda nåt slags parti med målet att stärka yttrande/åsiktsfrihet i den offentliga debatten. Det ligger utanför min kapacitet, men jag skulle definitivt gå med om det fanns ett sånt parti.

    Tror att Trumps storhet är att han helt enkelt struntade i dreven. Han blev vald trots att han stora delar av media emot sig. Jag tror samma sak skulle hända i Sverige om något parti/politiker tordes ställa sig upp. Min bild är att svenska folket är urless på all klimathysteri. Tror inte det finns folkligt stöd för den nuvarande “klimatpolitiken”. Skatten på plastpåsar fick väl många att undra om alla skruvar är lösa i huvudet på vår regering.

  4. Svaret är medias samfällda censur av klimatfakta och utmobbning av syndiga “kättare”, som inte tror på de heliga dogmerna.

    Vi har haft kontakt med potentiella finansiärer, som förklarat att de kan visst ge oss en miljon kronor, om vi bara kan anvisa något sätt att överföra pengarna. MEN det finns organisationer som hackar sig in i företags, bankers och privatpersoners data utan att polismyndigheterna ingriper mot denna form av kriminalitet. Det är till och med så att framstående politiker sitter i organisationernas styrelser.

    Våra potentiella finansiärer måste således räkna med att miljonbidrag till oss blir kända av de “Politiskt Korrekta”, som egentligen är kryptokommunister. Dessa skulle göra det offentligt och en trogen kår av “nyttiga idioter” i media skulle starta ett “DREV” mot de företag det gäller. Dessa skulle förlora många miljoner i missad försäljning av denna samfällda mobbning från media.

    Medias drev är också vad som avhåller politiker från att ens knysta om tvivel på “Klimatkrisen”.

    DET ÄR DEN FAKTISKA BRISTEN PÅ YTTRANDEFRIHET I LANDET SOM ÄR PROBLEMET !

    Det betyder att vi befinner oss bara några få steg från fullbordad fascism !

    De kan vi undvika bara om DU också tar tag i matchen och förklarar att “Klimatkrisen ” är en bluff. Budskapet måste nå ut till “vanligt folk” så att dreven inte fungerar längre.

    Det gäller att “rädda demokratin”. Debatten gäller inte verklighetens klimat.

  5. Det mest skrämmande med “klimatkommunismen” är ju att alla politiska partier lallar med. Det finns ju ingen opposition.

    Den opposition som finns kommer ju från några enstaka bloggar (all heder åt dessa). Det har ju slående likheter med dagens Ryssland.
    Varför törs inget parti ifrågasätta “klimatkommunismen” ? Har funderat, men jag lyckas inte förstå det. Det borde ju gå att få röster på att inta en ifrågasättande hållning.

  6. MP -Eu representant Pär Holmgren beskriver(SVT debatt) hur han vill införa diktaturen.
    Klimatlagar skall tas av EU i dagarna.

  7. Någon kanske skulle upplysa Greta vad diktatur är,för det är vad hon förespråkar.

  8. Jo, det är ju samma sorts människor som vill försörja sig på snack om “hållbarhet”.

    Något mycket finare än gammaldags småländsk snålhet. Det som gjorde Sverige rikt.

  9. Sture
    Vi såg hur hållbart Sverige var när pandemin slog till. Trots allt arbete med hållbarhet så hade ingen koll på läget. Hållbarhetsarbete verkar gå ut på att skriva dokument som ingen läser.

  10. De har redan börjat växla över till “Hållbarhet”.
    Hållbarhet är så bra att ingen kan säga emot. . .

  11. De siamesiska tvillingarna kommunism och socialism har ställt till så otroligt mycket elände för människor. Ändå finns det många som vill pröva dem igen. Ibland går det så illa att ett land försöker igen. I början går det vanligen bra, eftersom det finns mycket av andras pengar att slösa bort. Då hyllas landet i fråga. Snart uppstår samma problem och utvecklas samma förtryck som alltid. Då tystnar hyllningarna och de som hyllade övergår vanligen till försöka skylla ännu ett misslyckande på annat, exempelvis att USA skulle ha varit inblandat med hemliga åtgärder.
    Det är knappast en slump att klimatförändringar växte fram som et påstått hot samtidigt som Sovjetimperiet låg i sina dödsryckningar. När det stod klart att kommunism/socialism inte kan ge människor ett drägligt liv, hoppade de som stödde dessa ideologier över till klimathotet. Det gav en ny chans att få bort kapitalism, marknadsekonomi och demokrati, för att ersätta med diktatur och planekonomi. En chans som är på väg att försvinna, eftersom det står alltmer klart att koldioxidutsläpp inte orsakar några farliga klimatförändringar. Klimataktivister säger bara att det är bråttom, att klimatet inte kan vänta, för att de inser att tiden är på väg att rinna ut för dem. Snart blir det alldeles hopplöst för dem att kunna använda det inbillade klimathotet som argument för den totala omställningen de vill ha av världen. Vad ska de göra då?

Comments are closed.