IPCC saknar trovärdighet !

Figur 1. Statscheferna i de 133 länderna i G77, U-ländernas pendang till I-ländernas G7 toppmöten, vid 50-års jubiléet 2014. Även Kina deltog.
Figur 2. Framför damen i vitt: FN:s dåvarande generalsekreterare Ban Ki-Moon, till höger om honom värden Evo Morales, Bolivia, Salvadors president Sánchez Cerés och Venezuelas Nicolás Maduro, som nu fört det förr så rika landet till total ruin. Till vänster David Rockefeller och Al Gore.

Texten på väggen kan översättas ungefär så här:

Vi skapar en Ny Ordning i Världen för att leva väl, d.v.s. en New World Order, NWO.

Vid mötet 2014, innan COP-mötet i Paris, antogs “declaracion-de-santa-cruz”, som bara kan förstås som global planekonomi.

De ser framför sig att de skulle fördela även de rika ländernas resurser med FN som “världsregering”. Deras majoritet är bedövande stor. Med demokratiska former i en  för-samling av korrumperade delegater vinner alltid mutkolvarna. 

Av dessa länder torde knappast något kunna betecknas som “demokrati”. Tillsammans med gruppen muslimska diktaturer bildar de en massiv majoritet  i FN:s generalförsamling och IPCC:s beslutande stämma. Korruption och nepotism torde vara mer regel än undantag.

Figur 3. IPCC:s beslutande församling vid 30-årjubiléet i Paris 2018

En kvalificerad majoritet i denna församling väntar sig att få dela på USD 100 miljarder per år som kompensation för den “klimatskuld” I-världen har till U-länderna efter hundra års eldande med fossila bränslen. Denna skuld har bekräftats av våra okunniga representanter: miljöministrarna:

  • Lena Ek
  • Åsa Romson
  • Isabella Lövin

Detta trots att det står blixtrande klart att Världen blivit mycket bättre sedan 50-talet och att det har i särskilt hög grad gällt de fattigaste länderna. Om det finns en “klimat-skuld”, vore det mera korrekt att belasta U-länderna med den.

Våra miljöministrar har alltså samfällt agerat som kommunismens “nyttiga idioter” för att främja “Global Fördelningspolitik”, d.v.s. planekonomi. Jag kan bara hoppas att de inte förstått vad de gjort. . .

Figur 4. FN:s och därmed Världens högste tjänsteman, FN:s general-sekreterare António Guterres, utmärker sig för ännu mer verklighets-främmande larmande med “klimatinferno” och “kokande planet”

Hur kan någon tro på en så okunnig och korrupt församling ? ?

Grundläggande är förståelsen för att ingen blir “expert” för att han utses till att kallas “expert”. En riktig “expert” har visat sin kompetens med sitt arbete under många år och de faktiska data han samlat. Detta har dagens okunniga och oerfarna politiker inte förstått.

Önsketänkandet har skymt verkligheten !

Det är naturligtvis en vacker tanke att ha en organisation, som samlar de rapporter som kommer fram i forskningen och sammanfattar dem till förståeligt språk för medborgarna. Men det kan inte läggas i händerna på politiker, i synnerhet inte på socialistiska politiker. För sådana är det viktigaste att få väljarna att tro på en bild av verkligheten, som passar deras agenda. . .

Nu har IPCC fått en ny ordförande, Jim Skea

Han verkar ärlig och kunnig, men han har tillbringat många år i den förljugna marinad som gällt inom IPCC i 30 år. Dessutom har han en överordnad i Guterres, som varit bekännande kommunist och tycks sakna både sans och vett.

Jag tror att enda tänkbara framtiden för IPCC är nedläggning. Klimatforskningen får anför-tros åt akademierna och de skall redovisa sina resultat offentligt inför kollegor-kritiker, som har arbetat med liknande forskning. Öppenhet och yttrandefrihet är vad som leder vetenskapen framåt.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

2 thoughts on “IPCC saknar trovärdighet !

Comments are closed.