IPCC med historiskt JÄV

Figur 1. Endast 24 av FN:s och IPCC:s medlemsländer är demokratier. Övriga är mer eller mindre utvecklade diktaturer, i många fall med djup korruption.

Här följer ett avsnitt ur en bildserie för ett föredrag med förklarande texter till varje bild. Den finns i Molnet och kan laddas ner därifrån.

Texterna finns i en Word-fil efter bilderna.

+ – + – + – +

IPCC heter: The Intergovernmental Panel on Climate Change.

(Obsevera ! Inte “international”.)

Det är alltså ett “mellanstatligt” organ, d.v.s. så politiskt som något kan bli. Dess beslutande församling består av delegater för FN:s alla 195 länder, politiker eller byråkrater, som visat sig sakna elementär förståelse för ”vetenskapens” villkor och naturvetenskapliga kunskaper. IPCC:s alla stora larm har ju visat sig falska. Inga förutsägelser har slagit in.

Endast 24 länder anses som demokratier enligt den respekterade tidskriften the Economist. Övriga har mer eller mindre totalitära regimer, oftast djupt korrupta.

En grupp, som kallar sig G77 med 133 medlemmar plus Kina har krävt införande av en ”New World Order” med global planekonomi för en ”rättvis” fördelning av världens resurser i en ”Deklaration”, som nu ligger hos FN.

Med sina 134 röster har de kvalificerad majoritet i både IPCC och Generalförsamlingen.

Figur 2. Gruppbild från möte 2014-06-14 i Bolivia. Väggens text: Toppmöte med statscheferna och regeringscheferna i G77-gruppen vid dess 50-års jubileum. Vi kräver en New World Order för att leva väl.

Framför damen i vitt mitt i bilden står FN:s dåvarande generalsekreterare Ban Ki-Moon. Till vänster om honom David Rockefeller och Al Gore. Till höger Bolivias president Evo Morales.

Ledande företrädare har tolkat Deklarationen så att ”Kapitalismen skall krossas”.

Det är vad ”Klimatkrisen” egentligen går ut på:

Ett steg på vägen är den redan existerande ”Green Climate Fund”, GCF, som industriländerna förväntas fylla på med 100 miljarder US dollar varje år. Dessa skall delas ut till U-länder, d.v.s. till dem vars delegater har kvalificerad majoritet i IPCC. Där korruption är vanlig, tillfaller givetvis en beskärd andel delegaterna själva.

Motivet för fonden är att utsläppen antas ha fördärvat klimatet för U-länderna. Så att vi fått en ”klimatskuld” till dem.

För IPCC är det alltså värt 100 miljarder dollar om året att tolka ”forskningen” så att utsläppen av koldioxid skadar klimatet.

Något fall med större omfattning av JÄV torde historien inte ha sett.

Emellertid visar de rapporter från verkligheten, som media samfällt förkväver, att koldioxidens verkan är den motsatta. Den är NYTTIG och har bidragit till dramatiskt ökade skördar, som gjort att fattigdomen i U-länderna minskat lika dramatiskt. “Skulden” är alltså egentligen en redan levererad BONUS.

Under toppmötet i FN 2019-09-23 lovade vår regering att öka Sveriges bidrag till fonden från 4 till 8 miljarder kronor. . .

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather