God Jul och Gott Nytt År

Så vackert kan även ett kallare klimat visa sig, något vi tror kommer snart

Samtidigt vill vi tacka för det ökade intresse vi noterat såväl med många besök på bloggen, i mejl och på Facebook samt med pengabidrag på Swish.

Vi har nått den åldern, då man inte skall lova att göra något nästa vecka, men det utbredda vanvett vi ser omkring oss, triggar oss att kämpa vidare. Så gott vi kan.

Jag vill passa på att be om ursäkt för obesvarade mejl och bort-tappade adresser på sänd-listan för vårt Nyhetsbrev. Det rasar så mycket över mig ibland att jag inte hinner med. Jag välkomnar mejl med påminnelser.

Jag är ju amatör, särskilt på FaceBook. Dess alla meddelanden hinner jag inte med. Vill du mig något på allvar: Mejla !

Sedan vill jag be dig att göra en konkret insats: Du kan dela ut våra Faktablad. Det är vårt sätt att gå förbi den sammansvurna pressen till nya kontakter. Vi måste använda många olika sätt att nå ut. För många människor är fortfarande ett papper mer konkret än en dataskärm.

Och, om du delar ut bladen personligen kommer du att finna hur välkommen du är till ett samtal, så att du får en trevlig pratstund.  Gå upp på kommunhuset och på lokaltidningens redaktion och överlämna bladen personligen. Det ger mer bestående intryck än brev och mejl. Så kan du nå fram till “beslutsfattare”. Du har ju ett viktigt ärende.

Sänd din postadress till:

sture(a)klimatsans.com

Så sänder jag en bunt. Än så länge räcker de gåvor vi fått till tryck och porto, så jag tar inte betalt för bladen. Men jag är givetvis mycket tacksam för fortsatt stöd.

MVH

Sture Åström      
Sekreterare i nätverket KLIMATSANS

Swish:   +46707730756  (Pengarna går till Klimatsans, men jag står som mottagare, eftersom telefonen är min.)
Bank: Länsförsäkringar 9023 9467711, kto “Klimatsans”
IBAN: SE67 9020 0000 0902 3946 7711 BIC/SWIFT: ELLFSESS

+ – + – + – +

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

6 thoughts on “God Jul och Gott Nytt År

  1. Stort tack för att ni finns här så jag får läsa här som ni har arbetat att skriva o sätta olika länkar dit o hit.

    GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

  2. Tack för att ni finns. Idag mår många, speciellt unga, dåligt, då man inte kan leva normalt utan att få dåligt samvete. Det behövs fakta som sätter saker i perspektiv. Jag läste Factfullness av Hans Rosling, och man behöver inte läsa långt mellan raderna, för att förstå vad han tyckte om massmedia och aktivismens alarmism.
    GOD JUL

  3. Stort tack för att ni finns och för ert engagemang och trägna arbete! Ni behövs! Har följt den här sidan i drygt ett år nu. Keep up the good work!
    Får man önska något för nästa år så skulle det just vara att det blir mer vett och sans i klimatfrågan.
    GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

  4. Instämmer med föregående “talare”. Ni två gör ett fantastiskt arbete med bloggen o övrigt i klimatfrågan.

    GOD JUL o GOTT NYTT ÅR till Er och hoppas ni fortsätter Ert arbete med frågan under 2019.

  5. Ja.
    God Jul och Gott Nytt År alla som bidrar till denna blogg!

  6. Stort tack till Sture o Tege med flera som med stort engagemang och arbete ger denna blogg en bra och lättbegriplig information som motvikt till MSM:s ensidiga rapportering. Stort tack även till alla bloggskribenter och önskar er allihop en vit och riktigt God Jul och ett Gott Slut.

Comments are closed.