Skal vi være angste ?

Den mest trovärdiga mätserien av den globala medeltemperaturen. Från University of Alabama, Huntsville under ledning av doktor Roy Spencer.

För de senaste 20 åren kan ingen stigande tendens noteras. Sedan januari har temperaturen sjunkit en hundradels grad, vilket helt ligger inom felmarginalen.

+ – + – + – +

Det har været forårsagtigt vejr i de sidste dage af februar.

Ikke alle glæder sig over det gode vejr. En journalist fra dagbladet Berlingske farer straks til
tasterne og forbinder det gode vejr med menneskeskabt global opvarmning. Det er typisk for journalister og medier, at forbinde naturligt forekommende vejr med menneskeskabt global opvarmning.

Klimaændringer kan ikke dokumenteres med vejr. For at dokumentere klimaændringer kræves 30 års meteorologiske observationer. Ufrivilligt dokumenterer journalisten i sin artikel, at temperaturen i Danmark ikke er steget i de sidste 60 år. Journalisten skriver:”Tirsdag strøg termometeret op på næsten ubegribelige 15,8 grader. Det er ifølge TV2 Vejr en enkelt decimal fra en ellers glemt dansk vintervarmerekord fra 28. februar 1959. Altså er temperaturen i februar ikke steget i de sidste 60 år.

Globalt er temperaturstigningen også sat på pause. I de sidste 20 år er årsmiddeltempera-turen ikke steget.

Den årlige udledning af CO2 kuldioxid har været kraftigt stigendende i den periode, hvor der ikke har været temperaturstigninger. Der eksisterer ingen sammenhæng imellem temperatur og CO2, kuldioxid.

Det er i øvrigt uforståeligt, at CO2 kuldioxid er lagt for had:

CO2 kuldioxid er grundlaget for alt liv på jorden.
CO2 kuldioxid er farveløs. Medierne illustrerer altid dette med rygende skorstene.
CO2 kuldioxid forurener ikke.
CO2 kuldioxid er ikke giftig. Tværtimod gavner CO2 kuldioxid planters vækst. I dag dør færre af sult og færre går sultne i seng. Det er, fordi det årlige høstudbytte stiger på grund af udledningen af CO2 kuldioxid.

Journalisten spørger: ”Skal vi være angste ?” Journalisten svarer ja. Mit svar er nej.

J.Keinicke

+ – + – + – +

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

1 thought on “Skal vi være angste ?

Comments are closed.