God Jul och Gott Nytt År

Hela vårt Solsystem är en liten, liten del av Vintergatan.

Det är nog där våra istider bestäms. I solsystemet utgör Solen 99,86 % av totala massan. Det är självklart att dess egenheter påverkar alla planeter. Vår Jord är en liten, liten del av solsystemet, bara storleksordningen 0,004 promille, d.v.s. 4 miljondelar. På Jorden domi-nerar hav, berg och öknar, inte minst den stora isöknen Antarktis. Tillsammans utgör alla människor en mycket liten, liten del av Jorden.

Tron att vi människor kan styra det globala klimatet baseras på ett naivt mått av storhetsvansinne och bristande realism.

Givetvis påverkar vi klimatet med kvadratmil av plogade jordar, som exponerar svart mylla istället för grönt gräs för solstrålningen, med kvadratkilometer av asfalt, takpannor och hela städer av byggnader, med kraftverk och deras kyltorn, etc. Men verkan är lokal.

Någon verkan på det globala klimatet av vår användning av fossila bränslen har inte kunnat mätas och många forskare anser att en sådan verkan är teoretiskt omöjlig.

Hela “Klimatkarusellen” drivs av okunskap och politiska avsikter att nå en New World Order, NWO. Någon riktig “vetenskap” som stöder den finns inte, endast fabler och helt falsk “pseudovetenskap”.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

10 thoughts on “God Jul och Gott Nytt År

  1. „Der Weg zum Glauben ist kurz und bequem, der Weg zum Wissen lang und steinig.“
    “Vägen till tro är kort och bekväm, vägen till kunskap är lång och hård.”
    Det sade raketforskaren Ernst Stuhlinger, medarbetare och vän till Werner von Braun.
    Trist att Greta valde fel väg!
    Å andra sidan skulle hon då inte hyllas i media, just på grund av sin okunskap.

  2. Jag undrar när folk skall vakna up för de 2 verkligt stora katastroferna som kommer mycket snart. först kommer nog polvandringen som plaserar nordpolen utanför Sumatra och sydpolen utanför Peru, jordrotationen stoppas och börjar ny rotation, tyvärr så hander så snabbt att inte luften, haven och platoniken hanger med på grund av masströghet, så haven fortsätter sin resa, spolar over alla kontineter, med enorma jorbävningar som följd. men detta kanske är om 10 år det blir än värre runt 2046 när solen
    och vårt planetsystem passerar en galaktisk current sheet då gör solen en micronova som blåser ut 99% av allt landbaserat liv på jorden, Många superrika I USA har börjat förbereda sig medan man I Europa tjafsar om livets gas Co2

  3. Stort Tack Sture Åström och alla kommentatorer och God fortsättning och ett Gott Slut o ett riktigt Gott Nytt År.

    Vi går nu in i det sista decenniet innan undergången som alarmisterna gormar om inträffar 2030. Någon dramatisk reduktion av fossila bränslen lär knappast inte ske under de kommande 10 åren, så vi lär väl vara körda. Ska bli kul att höra förklaringarna till oss när inget skett………och det kanske till och med blir lite svalare.

  4. Håller med till 100%.Tack för din tålmodiga kamp mot klimathysterin.Ser fram emot ett 2020 där sanset vaknar till liv. Men det är kanske att begära för mycket.
    Men kämpa på.
    God jul och förhoppningsvis ett sansat nytt år.

  5. God jul,själva.
    Och tack för all klokskap och information. Har följt er i minst 5år, men inte kommenterat förut.
    Igen tackar, keep up the Good wok.

Comments are closed.