Är IPCC visare än Påven ? Media agerar vanligen så

Innan Martin Luther spikade upp sina 95 teser 1517 hade Påven alltid rätt.

Den som ifrågasatte Påven betraktades som “kättare” och skulle bestraffas, vilket drabbade både Luther och Galileo.

Luther bröt Påvens gudomlighet. Gustav Vasa bröt helt och utropade sig själv som kyrkans överhuvud. Det var nog mest för att kunna dra in kyrkornas och klostrens rikedomar till statskassan. Men det var steg mot Upplysningstiden på 1700-talet med yttrandefrihet och teknisk utveckling, förutsättningar för den enorma utveckling som ägt rum därefter.

En förutsättning för utvecklingen var att man fick tänka och tycka själv utan att vara rädd för Påvens bannbulla.

Men dagens media är tillbaka i 1500-talet

Vi noterar att riksmedia är religiöst frälsta i “klimatkyrkan” med helig tro på den enda källa de betraktar som “trovärdig”: IPCC. Det hjälper inte att vi pekar på lätt verifierade uppgifter som helt motsäger vad de publicerat. Rättelser tas inte in. När vi blir intervjuade, vilket faktiskt hänt två gånger, förvrids de uppgifter vi lämnat och vi blir dessutom hånade med förnedrande tillmälen som “klimatförnekare”.

Från flera av de största tidningarna har vi fått beskedet att de tar bara in material från “etablerade institutioner”, d.v.s. IPCC när det gäller klimatet, som är “trovärdiga”. Dit räknar jag också de akademiska institutioner, som bekänner sig till IPCC:s tro. “KLIMATSANS saknar trovärdighet”. Fast det är vi som presenterar ovedersägliga fakta.

De har ersatt Påven med IPCC. Så att de inte behöver tänka själva. Det är 1500-tal ! ! ! Det är ett erkännande av deras oduglighet.

Medias existensberättigande

De Pressetiska Reglerna säger att media skall:

  • Förmedla allsidiga nyheter
  • Göra det opartiskt
  • Ge utrymme åt “Andra Sidan”
  • Kritiskt granska makten

De bryter mot alla dessa krav. De förmedlar ensidigt dekreten från Påven- IPCC. Det är att vara strikt partisk. Vi som representerar “Andra Sidan” får aldrig komma till tals. Och de blundar för all kritisk granskning av Påven-IPCC, som de får tips om. De vill absolut inte besväras av fakta.

Alla lokaltidningar ingår numera i stora koncerner. Från en sådan har vi fått censuren förklarad i klartext:

Vi tänker inte bidra till att tona ner klimatproblemen eller människans påverkan på dessa.

Här ett utdrag ur ett samtal med Sydsvenskans debattredaktör:

  • SDS: Vi har en policy, vi publicerar bara vad vetenskapen enats om i frågan.
  • Mats: Men vetenskapen är ju inte enig.
  • SDS: IPCC har publicerat vad forskarna är ense om.

Så säger apostlarna i Påvens tjänst. De har gjort sig till maktens megafoner utan att någon Propagandaminister gett direktiv om det. De skäms inte för att erkänna att de idkar censur. Fast de kanske inte förstår att det är vad de gör.

De förstår inte att censuren stryper samhällets sunda utveckling, så att denna nu går bakåt mot fattigdom, som i många länder leder till ren nöd.

Dagens media spelar bort sitt existensberättigande. Nästan alla hålls vid liv med våra skattepengar. Hur länge skall vi fortsätta att betala för sådant ?

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

5 thoughts on “Är IPCC visare än Påven ? Media agerar vanligen så

  1. “Från flera av de största tidningarna har vi fått beskedet att de tar bara in material från “etablerade institutioner”, d.v.s. IPCC när det gäller klimatet, som är “trovärdiga”. Dit räknar jag också de akademiska institutioner, som bekänner sig till IPCC:s tro.”
    Johan Rockström och Isabella Lövin är tydligen etablerade institutioner för de har inga meriter inom klimatvetenskapen men fri tillgång till att publicera klimathotsartiklar i de största tidningarna. Johan Rockström är agronom och miljövetare och Isabella Lövin är journalist, författare, politiker.

  2. Medeltiden inföll 400 – 1400 eKr. Då värmdes haven upp. Varma hav gasar ut CO2, men inte ögonblickligen. Det kan ta 600 – 800 år innan stora mängder CO2 gasas ut. Vi kan således inte med säkerhet påstå att det är våra utsläpp som höjer CO2-halten i atmosfären. Vi vet däremot att mänskligheten står för 4% av koldioxidutsläppen, reste är naturliga utsläpp.

    Hur skall vi stoppa ”green deal” Tröjor med texten NO GREEN DEAL!
    https://www.dropbox.com/s/1txz36pguqpv033/4%25.jpg?dl=0

  3. Västerbottenskuriren är en tidning som sägs vara oberoende. Det här fick jag till svar av chefredaktören när jag påpekade att när det gäller klimatet har tidningen en närmast religiös inställning som innebär att man anser att människan kan påverka klimatet.
    “Det finns säkert synvinklar som vi missar, det ska vi bli bättre på. Men vi kommer givetvis att hålla sig till den forskning som finns”!
    Goeran Be

  4. Skillnaden mellan en “demokrati” och en “skendemokrati” är just författningsdomstolen.

    En sådan vill socialister inte ha. Och våra fega borgerliga politiker vågar inte propsa på den. De har missat alla ändringar av grundlagen sedan 1976.

  5. Vi behöver gå ur FN, mycket beroende på IPCC som inte inser att det är solen som styr och alltid har styrt vårt klimat. Miljö kan vi påverka men inte klimatet.

    Vi behöver gå ur den globaliststyrda organisationen EU som försätter oss i ett tillstånd som liknar omyndigförklarande. Vi ska besluta över vårt eget land, inte EU.

    Vi behöver revidera vår grundlag så att efter ett Riksdagsval hålls ett nytt val av Regering. Det ska vara vi medborgare som tillsätter både Riksdag och Regering, dessutom behöver vi en Författningsdomstol som håller ordning på Regeringen och i viss mån Riksdagen.

Comments are closed.