Störst nyhet om klimatet

Detta är huvudet på vår helsidesannons i dagens SvD

Efter detta införande kan våra politiker inte gärna påstå att de inte “kände till” några invändningar mot IPCC:s obevisade hypotes om koldioxidens skadliga verkan på klimatet.

Köp tidningen, klipp ut annonsen och sänd den med snigelpost till din riksdagskandidat.

Du kan också ladda ner filen här:

https://drive.google.com/open?id=1BjyORv_uKiH-CgZohhi0RMUdimpculR8

Vi uppskattar all hjälp att sprida annonsens budskap. Och vi kompletterar gärna med föredrag eller utförligare manus för publicering.

 

Sture Åström                 070-773 07 56

Sekreterare i nätverket KLIMATSANS

+ – + – + – +

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

2 thoughts on “Störst nyhet om klimatet

  1. Du har så rätt !

    Vi hoppas få in en debattartikel där vi föreslår att regeringen ordnar en öppen debatt. Och varför SVT inte ordnar en debatt om frågan som gäller “civilisationens överlevnad”. Kan det finnas något viktigare att debattera ?

  2. Annonsen var fantastisk bra. Den hadde med de viktigste fakta omkring klima på en saklig og balansert måte.

    Likevel er det en ting jeg savner. Det verste mareritt for de klima frelste i MP og de andre partiene er en offentlig debatt i tv hvor begge sider får lik taletid. Derfor passer jeg ofte på å ironisere over deres holding til en debatt. De hevder det er overveldende dokumentert at deres syn er korrekt, likevel tør de ikke debattere saken offentlig. Det kan kun bety en ting, og det er at de ikke er sikker på å vinne debatten. Ingen som vet han kan vinne en debatt er redd for å stille opp og bevise det.

    Hvis dere hadde hatt med en liten setning på omtrent dette: “Vi har i lang tid forsøkt å få en debatt med de som mener at klimaet er i krise, men de tør ikke stille opp. Likevel hevder de at deres syn er det eneste korrekte, og at de har overveldende bevis for dette. Men det er innlysende at de ikke selv tror deres bevis er gode siden de ikke tør å møte oss.”

Comments are closed.