Riksbron, klimatdebatten

Vår trägne Rolf med sin utställning på Riksbron fredagen 10 maj, då Riksdagen debatterade klimatpolitiken.

Förhoppningsvis har några också tagit intryck inför EU-valet, som alla partier affischerade om. Hans skyltar ser du i större format här:

  1. Klimatångest, fram- och baksida av en Poncho.
  2. Patrick Moore: “historiens största bluff”.
  3. Upptill: “Om det lurade svenska folket” swebbtv.

Riksbron är ju förbindelsen mellan Riksdagen och regeringens Rosenbad. Man kan möjligen hoppas att någon minister noterat utställningen på vägen där emellan.

+ – + – + – +

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

1 thought on “Riksbron, klimatdebatten

  1. Klimathysterin är en intellektuell och moralisk härdsmälta. Att den här helt politiskt driven från början framgår inte minst genom en historisk analys, Det var Palme och Thatcher som oberoende av varandra ville ha argument för kärnkraft. Palme var dessutom studiekompis med Bert Bolin från Uppsalatiden. De lyckades mobilisera FN där Maurice Strong drev den globalistiska agendan och ville ge FN ökad makt över de nationella medlemmarna. Palme drev Erlanders linje vidare att satsa på kärnteknologi, men han fick ju ge sig för SAP-kvinnorna, dessa nyttiga idioter som var emot att vi skaffade atomvapen och lämnade ökat spelrum för Sovjet i Nordeuropa. Thatcher ville minska beroendet av olja (detta var innan Nordsjöoljan) och få bukt med de ständigt strejkande kolgruvearbetarna. I slutet på 80-talet aktualiserade James Hanson med sina fantasifulla prognoser CO2-hysterin igen för att NASA förmodligen behövde kompletterande verksamhetsunderlag inför risken av mindre satsningar på rymdfart.
    Det är en intellektuell härdsmälta eftersom alarmistforskarna inte bara har åsidosatt grundläggande vetenskapliga principer, de har också gjort sig skyldiga till Machhiariniskandaler i megaformat genom att fara med osanna uppgifter och ha manipulerat historiska temperaturdata.

Comments are closed.