Inget klimatnödläge alls säger klimatbrevet till FN

FN:s generalsekreterare António Guterres manar till snabba och mycket radikala åtgärder mot det akuta katastrofläget

Hela konferensen med världens ledare genomförs utan minsta nämnande (såvitt jag kunnat finna) av det öppna brev han just fått från forskarnätverket Central Intelligence Foundation där man förklarar att det finns ingen nödsituation för klimatet.

Brevet har 500 underskrifter av framstående forskare och experter från många länder. De svenska undertecknarna ser du här:

Antalet svenska undertecknare skulle säkert varit mycket större, om inbjudan till att skriva under inte kommit under semestertiden

2019-09-30

Här är klimatforskarnas öppna brev till FN

Där redovisas brevet och den tillhörande deklarationen med länkar till de aktuella dokumenten.

+ – + – + – +

Vi som talar sanning om klimatet och dess fakta mobbas officiellt med epitet som “klimatförnekare”, ett uttryck som skall associera till förtrycket under nazismen.

Men är det några som idag rätteligen kan kallas “förnekare” är det hela FN och EU med etablissemangen inom politik och media i de flesta länder. Där förnekar man existensen av de fakta vi kan redovisa. Man låtsas inte om att de finns.

Media förkväver informationen med en konsekvens och samfällighet, som man kan vänta i en fascistisk stat, men inte i en demokrati, där yttrandefrihet är en av grundpelarna.

Detta är den KATASTROF för civilisationen, som den sneda klimatdebatten visar upp. Utan att skämmas !

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather