Lövin myglade med PREEM

Isabella Lövin har haft underhandskontakter med PREEM som förmått företaget att ställa in planerna på utvidgning

2020-09-28 Frida Sundkvist avslöjar:

Lövins hemliga spel före Preems beslut

“Isabella Lövins statssekreterare Eva Svedling har inför Preems historiska beslut suttit i hemliga möten med oljebolagets nya vd.”

2020-09-29 Svenska Dagbladet, Ivar Arpi:

Miljöpartiet och Preem sitter i samma båt

Arpi refererar till Frida Sundkvists artikel och fortsätter:

Lövin har naturligtvis haft ett trängande behov av att finna ett sätt att undvika en regeringskris, som skulle ställa Miljöpartiet utanför makten i regeringen. I juridisk mening är detta inte “mutor”, men jag ser det som typiskt “mygel” av en sort som måste leda till prickning i Konstitutionsutskottet.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

6 thoughts on “Lövin myglade med PREEM

  1. Har människan fått godkännande av Socialdemokraterna i detta? Så här får det inte gå till. Svagt av Preem att sälja sig på detta sätt. Hoppas det kommer att visa sig iform av i kundtapp. Vårt bidrag till CO2 är negativt och det är naivt att tro att världen iövrigt kommer att inspireras av detta fulspel av MP och att de straffas och hamnar utanför vid nästa val-

  2. Var tar oppositionen (M, KD & SD) vägen. De skramlar hela tiden med vapnet att de skall försöka avsätta regeringen. Detta borde vara ett gyllene tillfälle för misstroendeförklaring. Det borde finnas någon i ”församlingen” som läst Expressen eller SvD. Klimatsans läser de förmodligen inte.

  3. Tja, för miljöpartister som Lövin är verkligheten oacceptabel! Därför kan man hålla på med för miljön kontraproduktivt trams att visa upp för de få korkade väljare man har kvar…MP har ingen som helst relevans det är bara klanröstande muslimer och lättlurade yngre som fortfarande röstar på detta tokparti och som räddade kvar MP i riksdagen!

  4. Eftersom det var miljöpartister som drev på att Preem skulle få pengar för att ändra sig, kommer medierna inte att inleda några större undersökningar om det. Efter lite skriverier, låter journalisterna det dö ut.

  5. Frågan är om det ändå inte är mutor. Vi vår se när/om media lyckas få fram vad MP/regeringen faktiskt utlovat.

  6. Man undrar om det är lagligt ? Är själv för dålig på juridik, men det känns som det borde vara olagligt om regeringen har “lovat” pengar till ett privat bolag i utbyte mot “politiska tjänster”.

Comments are closed.