6 thoughts on “48 cm snö i Libanon 12/3 !

  1. IPCC:s AR6 är baserad på den helt felaktiga förutsättningen att det är koldioden som styr klimatet. Se avslöjandet i WSJ. Det är inte koldioxid utan molnbildningen som har störst inflytande på “klimatförändringarna.

    Det betyder att ALLT SOM STÅR i rapporten AR6 från IPCC är HELT FEL. Dom vet ingenting om framtidens klimat !

    Kloka, nyktra forskare om Solens aktivitet har visat att den nu gått in i en så passiv fas, som tidigare sammanfallit med KALLT KLIMAT. Och vi ser nu många tecken på att Jorden redan gått in i en sådan period.

    KLIMATET HÅLLER INTE PÅ ATT BLI VARMARE ! ! DET HÅLLER PÅ ATT BLI KALLARE. DAGENS KLIMATPOLITIK ÄR KÄPPRÄTT GALEN ! !

  2. Det är ju elementärt att man måste skilja på väder och klimat, det brukar inte minst s.k. klimatförnekare göra. Det är ju klimatförändringen vi behöver bevaka. Och den är oroväckande, minst sagt. Vi har nu snart en global uppvärmning på 1,5 grader vilket kommer att medföra (och redan medför) stora risker för jordens ekosystem och befolkning. Se den senaste IPCC-rapporten, sidan 15 (https://report.ipcc.ch/ar6wg2/pdf/IPCC_AR6_WGII_SummaryForPolicymakers.pdf).

  3. Göran
    Lika lite som varma sommar har något att göra med klimatförändringar att göra.
    Naturliga variationer i vädret.

  4. Vädrets naturliga variationer är mycket större än den klimathotstroende sekten kan föreställa sig. Att observera verkligheten ger mycket mer information än klimatmodellkörningar.

  5. Kall morgon i hela östra Europa.
    Påminner om talesättet: Aprilsnö är fåragö!
    Gissar att Libanon har tidigare säsong.
    Dvs snö som kommer på marken när det börjar grönska är väldigt värdefull för grästillväxt. Snö smälter och bildar markvatten på ett mer fördelaktigt sätt än regn.

  6. Det har nog inte så mycket med varken global uppvärmning eller global avkylning att göra utan helt enkelt bara hur solen förändrar jetströmmarna tillsammans med en massa andra faktorer som människan inte kan påverka det minsta.

Comments are closed.