Vallåkra TRÄFFEN den 17:e -18:e augusti

Detta traditionsrika arrangemang samlar bilentusiaster och engagerade bilägare, varje år c:a 15.000

Detaljer och program finns på Träffens hemsida. Vallåkra ligger mellan Helsingborg och Landskrona.

Alla bilägare har börjat ana vad “klimatpolitiken” kommer att innebära av ökade skatter och andra inskränkningar i deras frihet. Vi tror att det gör dem mottagliga för information om klimatets fakta och den historiska bluff världen är utsatt för.

Det svåra är egentligen inte att övertyga om de fakta som visar att koldioxid är NYTTIG istället för skadlig. Det svåra är att få folk att överhuvudtaget lyssna. Media trummar ju ständigt ut ATT krisen är AKUT och att den gäller CIVILISATIONENS ÖVERLEVNAD. De flesta har invaggats i denna tro.

Vi tror att de som besöker Träffen är beredda att lyssna.

KLIMATSANS har fått tillfälle att ställa ut under Träffen tack vare en välvillig sponsor. Vi kommer att visa Plakat och Ponchos samt sälja böcker av särskilt intresse i klimatdebatten, ex.vis:

Tänk om det blir kallare, Falskt Alarm, Rockefeller, Klimatkarusellen samt norska Miljömytene och Naturen styrer klima.

Dessutom delar vi ut våra Faktablad.

Helsingborgare och Landskroniter, ställ upp !

Det är många små praktiska detaljer som skall skötas: Fixa ett party tält, ett fällbart bord och några stolar, montera Plakat och banderoll, sköta bokförsäljningen samt “bemanna” ståndet. Vi måste ha ett par avbytare varje dag. Och promenera omkring i Poncho med ett plakat.

Vi hoppas att frivilliga, som bor rimligt nära skall ställa upp. Anmäl dig och uppe telefon-nummer på mejl: klimatsans@live.se

För att stoppa den vettlösa klimatpolitiken. . .

. . . måste vi “vända på opinionen”. Våra politiker vågar inte andas om tvivel på “den akuta klimatkrisen” av rädsla för medias drev. Det är först när de förstår att deras mandat står på spel, som de vågar “ta i klimatfrågan”.

Sverige var ett rikt land. Vi har överlevt det kolossala slöseriet av hundratalet miljarder på värdelösa vindkraftverk, som gjort elen dyrare. Men nu undermineras själva grunden för vår rikedom, produktionen av nyttigheter för inhemsk och utländsk konsumtion. Hälften av vår konsumtion betalas av vår export.

Hela Skåne kan bli utan ström en vacker dag. Två kärnkraftreaktorer i Ringhals skall skrotas i förtid, nästa år, för att ersättas av en vindkraftpark på Kriegers flak söder om Trelleborg, som emellertid inte kan bli klar förrän om några år. Och även där kan det bli VINDSTILLA. Bara denna osäkerhet har gjort att stora företag dragit undan planer på investeringar för framtiden.

Vi har en regering med stora skolbarn, som är förblindade av sina egna fixa idéer, och driver igenom dessa extremt destruktiva program. Våra värsta extremister sitter i regeringen.

Landet är på väg mot en katastrof. Och det är DIN INSATS som behövs för att avvärja den. Tillsammans med oss andra.

Anmäl dig här:

klimatsans@live.se

Och swisha gärna ett bidrag till:

070-773 07 56

Sture Åström

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather