Miljöpartistens farfar får mitt brev om klimathotet

Vice statsminister Isabella Lövin och förra regeringens miljöminister Karolina Skog

Miljöpartiets högsta företrädare har rätt att vara okunniga, eftersom “vem-som-helst skall kunna bli politiker. Ett fundamentalt ANSVAR för de som innehar ett förtroendeuppdrag, är dock att underrätta sig om fakta i frågor de skall avgöra. Det har Miljöpartiets ministrar inte gjort.

I flera år har de spritt uppgifter om att polarisarna håller på att försvinna och att havet stiger så mycket att ö-nationer i Söderhavet håller på att översvämmas. Båda påståendena vädras flitigt i media utan kontroll av deras sanningshalt. De har varit falska i 30 års tid. Något som det funnits vederhäftig information om, bl.a. på våra klimatkonferenser 2016 och 2018.

Ännu värre är att Lövin vägrat ta emot en färsk rapport av experten Nils-Axel Mörner avseende mätningar av havets nivå på flera av Fijis öar inför hennes ordförandeskap på FN:s konferens om Fiji. Rapporten visade att någon oroande stigning inte sker, men Lövin drev konferensen som om Fiji skulle översvämmas.

Detta är bara enstaka exempel på Miljöpartiets fullständiga förblindelse när det gäller klimatet. Den är så otroligt grotesk att det är svårt att tro på den.

Jag har lovat min fru att inte förstöra stämningen på privata bjudningar genom att “prata klimat”. Men häromdagen tog min närmaste bordsgranne upp temat och jag svarade. Vi bytte några synpunkter, som gjorde även grannarna mitt emot intresserade. Det blev en ganska lång diskussion i en mycket belevad stämning. Det är annars närmast omöjligt i vanliga sällskap. Oftast finns någon intensivt övertygad aktivist inom hörhåll, som genast går till anfall.

På en bjudning är annat än politik viktigare, så vi avbröt diskussionen. Men min bordsgranne undslapp sig att han hade en sonson med politiska uppdrag för Miljöpartiet, varför han gärna tog emot mer konkret information. Jag sände honom brevet nedan och hoppas han får tillfälle att diskutera det med sin sonson.

Min erfarenhet är att det oftast går att övertyga folk om att klimatkrisen är en bluff, om de bara är beredda att lyssna. Fakta är så enkla och klara. Svårigheten är att “alla” är så vilseförda av medias ständiga propaganda att de tror sig veta och därför vägrar lyssna till verkliga fakta. Förhoppningsvis har sonsonen ett öppet öra för Farfar.

+ – + – + – +

Hej !

Det var trevligt att träffas. Jag gladde mig åt det intresse du visade för “klimatfrågan”, som numera inte alls handlar om klimatet utan om demokratins överlevnad. Jag uppfattade att du värderar demokrati och anständighet så högt, att jag vågar besvära dig med några länkar:

Aktuella klimatfakta
Nya kolkraftverk
Om vår beskattning minskar flyget med 10 %, så försenar vi ökningen av de globala utsläppen med 5 timmar.

Kina och Indien vill säkert inte fördärva klimatet. De har insett att IPCC:s hypotes är nonsens !

IPCC:s simpla bluff


Det är demokratin som hotas, inte klimatet:

Våra värsta extremister
New World Order med planekonomi är målet

Vad värre är, ledande media ägnar sig åt en sorts sammansvärjning. I Sverige fungerar den redan: Media vägrar visa sådana fakta, som jag länkat till ovan. Observera att det är ovedersägliga fakta.

MVH

Sture Åström               
Sekreterare i nätverket KLIMATSANS

+ – + -+ – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather