Jacob i Malmö den 10 april !

Jacob Nordangård föreläser om den ”framtidspakt” som ska undertecknas under FNs stora möte Summit of the Future i september

Vad kan denna pakt kan komma att innebära i praktiken ? Flera intressenter har inför fram-tidsmötet påkallat behovet av att samtidigt deklarera ett planetärt nödläge, för att med fast hand hantera världens kriser. Vem eller vilka är tänkta att hålla i taktpinnen?

Tid: 10 april, kl 18:00.

Plats: Mayfair Hotel Tunneln, Adelgatan 4, promenadavstånd från Malmö C.

Längd: cirka 2 timmar plus paus

Inträde: 220 kronor (betalningsinformation erhålles vid anmälan)

Böcker kommer att finnas till försäljning.

Anmälan till: info@stiftelsen-pharos.org

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

2 thoughts on “Jacob i Malmö den 10 april !

  1. Docenten i kulturgeografi, Jacob Nordangård, har ordentligt undersökt vilka som ligger bakom alla klimathot och konstaterat att det är de rikaste bland de rika som vill ställa om styrelseskicken i världens länder på ett sätt som gagnar dem själva och ger dem ökad makt. I boken “Rockefeller en klimatsmart historia” beskrivs vilka ekonomiska krafter, där Rockefellerklanen kontrollerar spelet om att ha mest inflytande över betydande maktcentra inom politik, media, universitet, näringsliv m.m. Klimatet anses vara utmärk att skrämmas med för att få folk att underkasta sig. Denna bok är faktaspäckad och beskriver bakgrunden 100 år tillbaka. Jag har också läst hans bok “Den globala statskuppen” som beskriver de organisationer som är inblandade i försöket att ersätta de nationella styrelseskicken med ett enda FN-lett sådant. Nordangård var från början miljöpartist, men när han skrev sin doktorsavhandling om vilka som finansierade miljöorganisationerna och fann oljebolagen som huvudfinansiärer av dem blev han mycket betänksam och beslöt att granska dessa organisationer närmare. Jag rekommenderar er alla att besöka hans föreläsning i Malmö den 10 april.

  2. Tack Sture för info om Jacob Nordangård föreläsning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *