Det är vi som betalar för IPCC:s alla falska larm

Vid ett toppmöte i Bolivia krävde 134 länder en New World Order, NWO

De utgör en kvalificerad majoritet av FN:s 196 medlemsnationer. Mötets värd, Evo Morales, förklarade att NWO betyder kapitalismens krossande.

Framför den vita damen i mitten står FN:s dåvarande generalsekreterare, B an Ki-Moon. Till vänster om honom står David Rockefeller och Al Gore.

TTELA – före detta Trollhättans Tidning och Elfsborgs Läns Allehanda

Efter ett första meningsutbyte fick jag in ett genmäle:

200407 Klimatbluffen är enkel att förstå

2020-04-20 Replik av Lars Magnusson

Är väl många fler på jorden i dag?

200513 Mitt genmäle efter nedprutning från 3.000 tkn till 2.500 tkn och slutligen 1.000 tkn.

Det är vi som betalar IPCC:s falska larm

Alf Joakim Persson [AJP] och Lars Magnusson [LM] replikerar mot mina ord om klimatbluffen, men invänder inte alls mot min redovisning av klimatpanelen IPCC:s falska larm. Verkligheten har blivit den rakt motsatta.

LM undrar om IPCC ”är köpta” och vilka som betalar. Det hemska svaret är ”JA, det är du och jag som betalar”. Isabella Lövin har sänt 8 miljarder kronor till Green Climate Fund, GCF, som planeras till 100 miljarder dollar om året.

IPCC består av FN:s 196 nationer, och är alltså helpolitisk. Majoriteten utgörs av världens diktaturer där såväl korruption som nepotism är vanliga. De har alltså en muta på tusen miljarder kronor framför sig, ifall de kan lura på omvärlden tron att koldioxid styr klimatet.

IPCC förklarar öppet att klimatpolitiken ska ”omfördela världens resurser”: Införa en global planekonomi, en ny världsordning, New World Order, NWO. Därför skräms de ständigt med nya larm.

Vi ser att solen nu aviserar kallare klimat.

Sture Åström

Nätverket KLIMATSANS

+ – + – + – +

Det är ont om plats i alla tidningar. Därför nedprutningen, som tog lång tid.

Dock är jag mycket nöjd med att budskapet om NWO kommit ut i dagsljuset. Det är ju egentligen kärnan i IPCC:s ansträngningar och det som ursäktar all falskhet och bedrägligt agerande. Det måste Sveriges väljare bli medvetna om. Och politikerna !

Här visar jag det första, oförkortade manuset:

+ – + – + – +

Mina rader om klimatbluffen har fått repliker av Alf Joakim Persson [AJP] och Lars Magnusson [LM]. Den förre menar att jag motsäger mig själv, när jag hänvisar till Leanne Clare, en chef i WWF, en organisation som alltid larmar om klimatet. Hon förstod att WWF förlorat i trovärdighet, då de i decennier larmat om isbjörnarnas snara utrotning, när dessa faktiskt mått så bra, att deras antal ökat till fler än 30 tusen.

Hennes ord får dramatisk vikt just för att hon är en chef i WWF.

Det märkliga med replikerna är att de inte invänder mot min redovisning av IPCC:s falska larm. Dessa har inte bara varit felaktiga. Verkligheten har blivit rakt motsatt deras förutsägelser. LM tar upp ett antal andra larm. Här finns inte plats att bemöta dem utförligt. Därför sätter jag några ord inom parentes, som med hjälp av Google leder till vidare information:

  1. Skördarna har ökat med 40 procent på 20 år enligt FAO:s statistik . En fjärdedel av mänskligheten har lyfts ur misär och svält enligt Världsbanken.
  2. Polarisarna visar inga tecken på att försvinna.
  3. Bangladesh växer ett par procent om året tack vare sedimenten från floderna Ganges och Brahmaputra. På ett par ställen har tanklös avverkning av mangroveskog i strandlinjen öppnat för cykloners vågor, som sköljt bort 40 – 80 cm av jorden.

LM tycker att ”klimat” är ”något känsligt” så att jag skall vara försiktig med orden. Temat är istället något av det viktigaste på Jorden. Då skall man givetvis använda ”klartext” så att alla snabbt förstår allvaret.

LM undrar om IPCC ”är köpta” och vilka som då betalar. Det hemska svaret är ”JA” och att det är du och jag som betalar.

Isabella Lövin har skickat 8 miljarder av våra pengar till den stora Green Climate Fund, GCF. Det är mer än dubbelt så mycket per person som något annat land satsar. Fonden skall bli på 100 miljarder dollar PER ÅR, tusen miljarder kronor. De skall delas ut till U-länder motiverat med att industriländerna skulle ha fördärvat deras klimat med utsläppen av koldioxid. Fast deras medborgare har lyfts ur misär.

Klimatpanelen IPCC är en mellanstatlig organisation inom FN med dess 196 nationer i sin beslutande församling. Av dem betraktas 24 som demokratier av den oberoende Economist Intelligence Unit. Bland de övriga återfinns världens diktaturer, där såväl korruption som nepotism torde vara mer regel än undantag. Deras delegater i den beslutande församlingen har alltså en muta uppgående till tusen miljarder kronor om året dinglande framför sig, ifall de kan lura på omvärlden tron att koldioxid styr klimatet.

IPCC gör inga hemligheter av att deras mål är att med klimatpolitiken ”omfördela världens resurser”, det vill säga införa en global planekonomi med en ny världsordning, New World Order, NWO. Därför måste de ständigt hitta på nya larm att skrämmas med.

Vi som följer upp fakta har insett att klimatet nu börjat bli kallare.

Sture Åström

Nätverket KLIMATSANS

+ – + – + – +

Typiskt för all klimatdebatt är att alarmisterna aldrig invänder med sakliga argument mot de fakta vi redovisar. De bara fortsätter argumentera som om de inte läst de svar de fått.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

3 thoughts on “Det är vi som betalar för IPCC:s alla falska larm

  1. Per,

    Jag tror att de inte kommer med sakliga argument av den enkla anledningen att det inte finns några sakliga argument för deras åsikt.

    Jag tror att de gärna skulle ha sakliga argument, men de finns ju inte. Kan du komma på ett enda sakligt argument som stöder deras undergångsbild ? Jag kan det inte.

    Jag tror de har det väldigt jobbigt med sin argumentation. Så länge det bara är troende så kan de ju vältra sig i sina ihopljugna “fakta”. Homogeniserade temperatur, havsnivåer mätta med olika metoder, Grönlandsisar som smälter på undersidan, Polar Vortex som har rubbats av avdunstning från ishavet o.s.v.

    Deras problem är ju att de som är lite mer insatta inte törs ta upp dessa bluff data längre. De är nog själva plågsamt medvetna för att deras “overwhelming proofs” inte håller för minsta granskning eller fråga.

  2. Kommentar till Per Johanssons inlägg:
    Men lik förbannat kan denna lilla ynkliga extremistklan få sådant genomslag för sina tokerier i världen och Sverige! Att de får någon uppmärksamhet över huvud taget beror till stor del på att alla normala människor antingen backar undan eller är okunniga, ointresserade eller kuvade. Jag tror inte att det leder någon vart att ständigt bara upprepa detta faktum, att kejsaren är naken. Det måste till mer effektiva och utåtriktade metoder. Vi måste våga stå för våra åsikter offentligt och högljutt ifrågasätta alla tokerier om än det är fråga om klimatalarmism, tokfeminism, massinvandring eller något annat postmodernt bjäfs och vi måste orka stå pall för en skitstorm från de politiskt korrekta som har allt att förlora på att backa ens en millimeter. Innan vanligt folk helhjärtat och utan förbehåll sluter upp bakom sans och balans och förnuft och förkastar skamlöshet, politisk korrekthet, ren och skär dumhet och opportunism kommer ingenting att förändras till det bättre. Sture Åström är en förebild för oss alla. Han begriper att detta handlar om vår existens som fria människor. Låt er inspireras av hans outtömliga entusiasm och arbetskapacitet och gör något själva som gör skillnad.

  3. Röd-gröna klimatalarmister förväxlar ofta känslor och ideologier med klimatfakta. Det är därför de inte har några sakliga argument att komma med som håller för en granskning…

Comments are closed.