Största klimatnyheten: Solen har inga fläckar

Det är den i särklass viktigaste nyheten om klimatet i år

Men den har MEDIA knappt nämnt.

Ovan ser du huvudet på vårt nya Faktablad, som du kan ladda ner från Molnet här:

https://drive.google.com/open?id=1NKweL4XZRfKSsBJWKAf-a3RGE9Qj7PnP

Vi har tryckt upp en ny upplaga av det förra Faktabladet KS-1803 och av detta nya Faktablad KS-1808.

Anmäl dig till:

KS Sture <sture@klimatsans.com>

för att dela ut bladen till släkt, vänner, kollegor, grannar och till dina politiska företrädare.

Vi skickar i buntar, som passar portosatserna på PostNord, ungefär följande antal ex:

260, 130,  60, 30, 12, 5 ex.

Personlig kontakt

Dela ut bladet i traktens brevlådor, men sök också direkt kontakt. Talar du med dem som sitter vid fikabordet eller väntar vid en busshållplats eller järnvägsstation, blir de flesta intresserade, när de får klart för sig att de är utsatta för historiens största bondfångeri. Det är personlig kontakt som har störst verkan. Gå gärna upp på lokaltidningens redaktion !

Läs noga denna post, innan du går ut:

Klimathotets röda tråd till NWO, planekonomi

Fråga de borgerliga politikerna om de inser att de driver en politik med målet: Global Planekonomi, det ideal som kommunismen hade. Och tydligen fortfarande har !

Klimatet hotar inte “Civilisationens överlevnad”, men planekonomi kommer att  göra det. Ta Zimbabwe och Venezuela som talande exempel. Båda länderna var rikare än sina grannar, en rikedom som nu är helt ruinerad av socialistisk iver.

EXTREMISTER

Poängtera att det är de som vill göra om hela ekonomin, som är extremister. Vi som har normalt sinne för sans och vett samt sinne för proportioner, inser lätt att klimathotet är en enda stor BLUFF. Inga dramatiska åtgärder behövs, bara enkla förberedelser för ett svalare klimat.

+ – + – + – +

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

4 thoughts on “Största klimatnyheten: Solen har inga fläckar

  1. Du bör nog starta en politisk blogg. . .

    Det förvånar mig att inga borgerliga politiker och inga borgerliga tidningar för en ideologisk debatt. När de talar om “privatisering” inom vårdsektorn, finns inga marknadsekonomiska incitament, varav de viktigaste är kundens/vårdtagarens/väljarens fria val av leverantör och leverantörens fria val av pris-sättning, det som behövs för att medioker vård skall kunna bli bättre. Så blir “privatiseringen” bara en “budgetgaranti” för politikern. Det blir företagaren som får ta förlusterna.

    Under 15 år gjorde jag affärer i gamla Östeuropa, så jag kan berätta hur planekonomi fungerar.

  2. “Fråga de borgerliga politikerna om de inser att de driver en politik med målet: Global Planekonomi, det ideal som kommunismen hade. Och tydligen fortfarande har !”

    Jag har gjort det. De fattar inte ens vad en planekonomi är för något. Ännu sämre är det med kunskapen eller ens förmågan att förstå hur det kommer sig att en planekonomi eller en centralplanerad ekonomi inte fungerar.

    Politikerna förstår inte hur det kommer sig att Sverige har ett högt välstånd. De skulle svara att vi har framgångsrika företag, men det handlar inte om det utan om vilka incitament som finns att utveckla och att ständigt förbättra tillvaron och den tillfredsställelse som det ger. Om vi inte mådde bra av att utveckla skulle ingen utveckling ske. För att må bra får den kreativitet vi vill få utlopp för inte straffas utan uppmuntras.

    Planekonomi, centralplanerad ekonomi eller socialistisk ekonomi har inget incitament som gör att människor mår bra. De är emot människans natur. Detta kan vi se inom offentlig verksamhet, där vi har den sämsta arbetsmiljön på arbetsmarknaden. Idéer tas inte tillvara utan skapar i stället konflikter. Att vara duktig är mer en nackdel.

  3. Visst !

    Kan du försöka nå honom och fråga hur han kan tro att två molekyler koldioxid kan bestämma temperaturen på 100.000 molekyler luft.

Comments are closed.