Konferensen på video

Figur 1. Konferensens initiativtagare, professor Jan –Erik Solheim, inledde och passade på att introducera Klimarealistenes ypperliga faktasamling: NATUREN styrer klima

(Om du vill ha ett exemplar för SEK 160:- inkl porto, mejla mig på sture(a)klimatsans.com.)

Dessförinnan hade han visat hur den Atmosfäriska Effekten gör Jorden beboelig, d.v.s. från koldioxid har ingen verkan på klimatet kunnat mätas.

+ – + – + – +

Alla föredragen finns nu på video hos Klimarealistene.

+ – + – + – +

Figur 2. Henrik Svensmark berättade hur hans team efter många års arbete lyckats bevisa hur Solen påverkar vårt klimat via sitt varierande magnetfält, dess verkan på den kosmiska strålningen och molnbildningen.

Därmed torde IPCC:s hypotes om koldioxidens verkan vara söndersmulad.

Figur 3. Willie Soon förklarade dels hur samband visats mellan klimatets förändringar och variationer i Solens och planeternas rörelser och dels hur starka krafter förvanskar fakta samt försöker kväva debatt om klimatet.

Figur 4. Jag visade hur svenska media samfällt driver fram Klimatpanik och Klimatångest hos läsarna och nu gjort temat till både kultur och religion.

Figur 5. Jacob Nordangård visade hur den internationella finanseliten finansierar många föregivet spontana gräsrotsrörelser.

 

Det är min förhoppning att information om konferensen skall spridas så brett att framtida debatter om klimatet inte kan betraktas som seriösa utan referens till dess innehåll.

Sture Åström

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

1 thought on “Konferensen på video

  1. Det är viktigt att inte ge upp. Med SVT:s satsning på att få tittarna att skicka in frågor att ställa till politikerna inför valet är ju grundfrågan ignorerad. Klimathotet och koldioxiden är axiom. Det känns som att stoppa en tsunami med bara händerna. Men skicka på dem kritiska frågor. Något borde det ge dem att fundera på. Jag har gjort det och får svar. Även om de inte är så begåvade.

Comments are closed.