Expressen: Klimatpengar !

En debattartikel från Timbro om sanslöst slöseri med skattepengar i “klimatkrisens” namn

Miljoner har gått till meningslösa symbolprojekt om:

Klimatångestterapi

Kommunala mobilappar för hållbar livsstil

Avfallsarkitektur. Här föreslås  ”golv av använda champagnekorkar”. Man kan undra om mottagarna av skattepengarna driver med systemet.

Laddpunkt utan elbil

Cykelgarage med solceller

Genomskådar väljarna dessa politikers stollerier ?

Kan någon rösta på dem som beviljat pengar till dessa stolleprojekt ?

Läs och sprid kunskapen om MP:s sanslösa politiker !

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

11 thoughts on “Expressen: Klimatpengar !

  1. Jag gror inte att någon politiker skulle våga ställa sig upp och våga ifrågasätta den
    politiskt korrekta bilden av vad som ev händer med klimatet. Och varför.
    Det vore politiskt självmord.
    Här hos oss i Sverige gäller bara en sanning. Och fan tar den som vågar ifrågasätta den.
    Beklämmande.
    Kommer ni ihåg hur media samfällt hyllade AL Gore när han var här.
    Inte en kritisk synpunkt eller fråga. Och vad i Gore´s budskap var sant?
    Ganska lite.

  2. #PW

    Har du funderat på vilka det är som säger att “science is settled”? Vilka är det som säger att bara ena sidan ska få höras, eftersom de har 97% av alla forskare bakom sig? Vilka är det som föreslagit att man ska pausa demokratin?

    Kanske dags att fundera på vilka det är som vägrar att gå med på att man kan uppfatta världen på ett annat sätt än deras uppfattning ?

    Du kanske kan nämna någon offentlig person som varnat för klimatkatsatrofen men samtidigt bjudit in till en öppen diskussion om sakfrågorna ? D.v.s. en “klimatvarnare” som varit öppen för tanken att det kanske inte finns en klimatkatastrof. Det är helt OK om du nämner flera namn.

  3. Angående klimatångestterapi.
    Om man inte kan förstå eller acceptera att andra uppfattar världen på annat sätt än en själv, är världsbilden möjligen något trång.

  4. Jag har tidigare varit medlem i MED, men gick ur när jag inte fick gehör för klimatbejublande politik. Men jag tror att det är nära med en omvänding. Övrig politik är rätt på

  5. Mats Jangdal

    Tack för upplysninge. Ska börja ta en ny titt på de olika medtävlarna och deras programförklaringar.

  6. #Göran”

    EW’s motiv att gå med i politiken ( det blev SD, tror de andra var ointresserade…) var att kunna påverka. EW är nog i hög grad medveten om hur det fungerar i politiken, har ju suttit med i regeringskansliet tidigare, och får givetvis anpassa sig, men knappast tystas, i mina ögon.

  7. Vad är det MINST trovärdiga som finns, enligt min uppfattning? SVT och SR. Vad heter den mest partiska granskande myndigheten? Granskningsnämnden. SVT hängde ut Elsa Widding och Lars Bern. Man hade granskat alla program som Elsa lagt ut på YouTube och hittat en felsägning i program nummer 40.
    Därmed kunde SVT Nyheter stoltsera med rubriken: ”Så sprider klimatskeptiker falska uppgifter på nätet.”
    Ett fyrtiotal anmälningar om programmet kom in till Granskningsnämnden. Utfallet kunde man förutsäga redan innan granskningen hade påbörjats. När det gäller trovärdighet vinner de som äger kunskap, typ Elsa Widding och Lars Bern.

  8. SD verkar ha svårt att fatta att deras tidigare framgångar berodde på att de gick emot systemet, men nu tar de efter de övriga där de personliga förmånerna har blivit styrande.

  9. @Thorleif
    Välkommen att rösta på https://www.liberalapartiet.se/
    Vi ser inget behov alls av någon klimatpolitik. Alla pengar till klimatrådgivare och annat slöseri vill vi dra in och sänka skatterna i motsvarande mån.
    Vi ser också att industri och företag därigenom kan ägna sig åt sådant som är lönsamt istället för politiskt korrekt.
    Jag står med på listan.

  10. Om Elsa Widding skulle säga vad hon vill som medlem i SD och riksdagsledamot kommer hon att bli utesluten. Hon har tystat sig själv i mina ögon sett.

  11. RRV måste börja analysera slöseriet!

    När MP tillfrågades om de beräknat kostnaderna för deras “omställning” var beskedet NEJ. De säger som vanligt att det handlar om att undvika en kommande snar katastrof.

    Nu visar Demoskop (se Kvartal) att SD sjunkit till dryga 16% (kommer Elsa att inse att SD blivit mainstream och självupptagna?) medan MP börjat få sympati-stöd med 4,9%. Mycket oroväckande. Jag kommer nu att satsa på något utomparlamentariskt parti vilket jag misstänker kommer bli en ny trend i september. Gynnar det S och MP tro?

Comments are closed.