Var är regeringskrisen 2 ?

Elsa Widding konstaterade i Riksdagen att IPCC:s rapporter inte redovisar något vetenskapligt stöd för en “klimatkris”

Hon torde var den utan jämförelse mest kunniga ledamoten i Riksdagen beträffande klimat och energisystem. Liberalernas Mats Persson angrep henne för att hon talat vid en konfe-rens i Norge, där han påstod att förintelseförnekare också deltagit. Han påstod dessutom att hon var okunnig ! ! !

Hennes partiledare Jimmie Åkesson tog henne inte i försvar, utan förklarade att hon nog inte varit en bra rekrytering. . .

Bernd Stymer sätter ord på mångas ilska över hennes uteblivna stöd:

Han har även tidigare efterlyst en regeringskris.

+ – + – + – +

Var är regeringskrisen 2

Många tusen väljare gav partiet SD sin röst i senaste valet, därför att Elsa Widding hade godtagits som medlem. Alla trodde att partiet måste vara införstått med det som Widding klart och tydligt ständigt hävdade, att påståendet om att molekylen CO₂ i Jordens atmosfär kan värma den till en katastrof för allt levande saknar vetenskapens stöd och därmed lik-ställs med ren lögn.

Widdings åsikt är av största vikt då denna lögn är själva grunden bl.a. till den elkatastrof som drabbat varenda medborgare och skapat den inflation som nu plågar alla. Dessutom skall hela svenska samhället med hjälp av lögnen omskapas till ett s.k. grönt samhälle med medeltida barbariska förhållanden.

Sedan hände det uppskakande märkliga, inte att en riksdagsledamot från ett så litet struntparti att det helt saknar stöd i befolkningen offentligt förolämpar Widding med det grövsta och oförskämdaste påståendet att hon förnekat nazisternas judeutrotning, utan att hennes parti inte reagerade på det. För oss som inte är politiker är det förödande och alldeles omöjligt att någon i vår krets misshandlas utan att vi ingriper. Det ingreppet måste ske omedelbart och med största styrka. Att inte göra det är ohederligt och fäaktigt.

Denna ohederliga fäaktighet visas nu också i det faktum att avtalet mellan SD och rege-ringen, om att varje energislag hädanefter skall bära sina egna kostnader, inte gäller för regeringspartierna M, KD , L som trots avtal beslutar om att ge tillstånd för vindkraft till havs utan att bära egna kostnader. Med förskräckelse ser vi väljare hur politiker lovar ett före val men beslutar tvärt om sedan de fått festa med näringslivet, som inte skyr några medel att berika sig på den utbredda klimatångesten.

Regeringen är fullständigt fängslad av lögnen om klimatkatastrofen och har inte på något sätt uppfyllt avtalet med SD när lagstödet, kvotplikt och elcertifikat, fortfarande gäller, när varje skattebetalare tvingas ge bidrag med 6 öre KWh förutom allt annat stöd för de rika med stora tak när de sätter upp solpaneler som ger alldeles onödig och oduglig el. Fortfarande slipper vindmaffian betala för vår reglerkraft och våra elnät.

Därför uppstår frågan, – kan vi rösta på SD i framtiden?

För mig som icke politiker är det förvånande oskickligt att ett parti som kommit till makten på en enda fråga om invandring inte inser att nu, när alla andra partier ältar samma fråga, är det klokt att ägna sig åt det andra problemet som berör varje medborgare, klimatet.

Vad säger SD om detta? Åkesson? Kompisarna i partiet?

Allmänheten väntar på ett tillkännagivande.

Bernd Stymer

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

17 thoughts on “Var är regeringskrisen 2 ?

  1. Men bästa PW vad är det för kris att det finns något som kallas växthuseffekt.

    Växthuseffekt för mig är när CO2 pumpas in i ett växthus för att förbättra växterna att snabbare och effektivare växa.

    Skulle jorden bli varmare av att det växer bättre i våra växthus?

  2. Klockren analys Magma.

    Utelämna är också en form av lögn även fast det ofta kanske kallas för vilseledande eller desinformation. Dvs det där som FN vill sätta stopp för bla med hjälp av Google och FB

  3. #PW
    Det där med lögn beror på hur man ser på saken och var man drar gränsen för vad som är IPCC, och vad som inte är IPCC.
    Tittar man som exempel närmare på WG1, den grupp av forskare som Elsa ofta hänvisar till – så tror inte heller jag att dess representanter medvetet uttalar uppenbara lögner.
    Däremot så ser åtminstone jag det som (nästan) lika anmärkningsvärt att undvika att berätta sanning som man är medveten om, vilket för mig innefattar allt från att undvika att forska på sådant som riskerar att rubba narrativet … till att direkt, eller indirekt, ställa sig bakom felaktiga uttalanden – som exempelvis när IPCC’s främste företrädare, Guterres, i sina tal bokstavligen eldar upp stämningen med sina ”Planeten brinner redan nu”, eller när WG2 använder scenarier som WG1 redan dömt ut som osannolika.
    Tittar man sedan närmare på WG2 så har jag redan i min förra mening dömt dem som lögnare, medvetna eller omedvetna – men den stora lögnen avseende WG2 är ur mitt perspektiv att överhuvudtaget kalla dem forskare … möjligen att jag kan sträcka mig till prognosmakare … vuxna män och kvinnor som på allvar tror att universum kommer att rätta sig efter deras algoritmer när vi vet att en meteorolog i bästa fall klarar att prognostisera 3 dagar, när de har hjälp av turen. Här består den stora lögnen i påståendet ”science is settled” – prognosmakare har i min värld ingenting med ”science” att göra … möjligen att jag kunde acceptera dem om de sagt ”current climate art indicate” …
    Den övre maktsfären inom IPCC med SPM, Guterres, med flera, tänker jag inte ens kommentera … har de överhuvudtaget någonsin talat sanning … ? Det räcker att göra exakt vad Elsa gjort – jämföra rapporterna från WG1 med de officiella uttalanden som toppen gör för att förstå att de inte överhuvudtaget står för sanning och sans.

  4. Nja, Widding är införstådd med att det finns en växthuseffekt. Däremot förnekar hon att det innebär en kris.
    IPCC talar om “anledningar till oro” (“reasons for concern”), vilket kan tyckas vara ett mildare uttryck än “kris”, men någon lögn har Widding inte lyckats upptäcka.

  5. Till Jan Karlsson

    Elsa Widding höll ett föredrag på konferensen i Stavanger. Jag bifogar en länk till en inspelning av den. Den är 9 tim lång, och Elsa Widdings föredrag börjar efter 6:15 tim. Det är för övrigt mycket bra och väl värt att lyssna på.
    https://childrenshealthdefense.eu/live-stream/

  6. President Reagan had some very true slogans. when Government come knocking on your door and says we are here to help, run for the hills. Government isn’t the solution to our problem, they are the problem.

  7. Vi har åtta partier i Riksdagen. Ett efter ett har de gjort sig omöjliga att rösta på. V, MP och C var borta för länge sedan. S har genom sin undfallenhet mot nämnda tre gjort sig icke röstbara. SD var möjliga fram till nu. De tre s k Tidö-partierna jobbar hårt på att också göra sig omöjliga att rösta på. Möjligen kan läget hinna ändras innan nästa val, men jag tvivlar.

  8. Vad många glömmer är att många delstater i USA också är på konkursens brant med usel ekonomi och nedlagda industrier vilket spär på skulderna! Jag tror SD kommer att gå samma väg som deras motsvarighet i Danmark om man inte får fram en mer stridbar partiledare? Åkesson är nästan helt menlös “fat and happy” och hänger kvar bara för den feta pensionen från riksdagen som hägrar eller något lättjefullt “jobb” som ambassadör vilket brukar vara sossarnas sätt att bli av med besvärliga figurer!

  9. “Biden ordnade så att skuldtaket flyttades till att slutligen och på allvar förhandlas till efter valet 2024 (1 jan 2025)”

    Detta jublar majoriteten av republikaner och demokrater åt. I Sverige är det ingen som bryr sig, ty ingen verkar fatta att detta spär på inflationen ytterligare. Så, se fram emot dyrare mat.

    De flesta tror även att USA:s statsskuld är 31.000.000.000.000 dollar. I själva verket är den nyss nämnda belopp plus 126.000.000.000.000 dollar, som är en skuld till landets pensionärer. Hur ska USA tråckla sig ut detta?

  10. Om du vill ha en politisk kompis, välj då en socialdemokrat. Socialdemokraterna stödjer i alla fall sina kompisar, medan SD är den sämsta kompis du kan ha.

  11. Det r i högsta grad rimligt att Åkesson förklarar sig om det uteblivna stödet till Elsa. Egentligen gjorde hon ju inget annar än förkovrade sig. Inget som helst uttalande. Så hon blev påhoppad utan annan anledning än att Expo tog upp hennes deltagande i den norska konferensen och påstod osanna saker om denna och förstås henne. Hon o SD var ju målet för Expos satsning och som våra MSM gärna tog upp o förstärkte. Tydligen är kunskap o lärdomar nåt som våra riksdagspartier inte förstår sig på o som dom gärna avstår ifrån.
    Woke-kulturen finns uppenbarligen även i vår riksdag dessvärre. Sanslöst av SD att inte kräva direkt ursäkt för detta helt felktiga påhopp. Dessväre tror jag llt mindre gott om våra riksdagspolitiker o deras allt tveksammare omdöme. Låt mig vsluta med det nya visdomsordet i landet “min okunskap är lika mycket värd som din kunskap”. Inte att undra p att det går allt fortare utför med gamla Svedala!!

  12. Biden ordnade så att skuldtaket flyttades till att slutligen och på allvar förhandlas till efter valet 2024 (1 jan 2025). Smart för då kan han under tiden ställa in valet om USA hittar anledningar till att man (Nato) är angripna (provocerat) av Ryssland i Ukraina. Inte otänkbart med utlysning av krigstillstånd och undantagslagar (tänk också The Great Reset).

    För övrigt diskuteras att Ukraina kan bli testplats för Den 4e industriella revolutionen med alla dess digitala implementeringar inkl AI. Behövs väldigt få människor där huvuddelen av befolkningen som är kvar utan försörjning finansieras av USA/EU genom Universal Income.

    Varför anser Demokraterna att denne korrupte och demente åldersman igen föreslås som kandidat?

  13. Tänk om befolkning från väst “tvingades” fly till Saudi-Arabien eller UAE! Undrar hur befolkningen skulle ta emot oss när vi anlände utan en sekin på fickan?

    Vem vet kanske FN/WEF ser till att det blir värre här när fascismen och Nato styr och Europa/USA(splittrat) faller samman ekonomiskt. 😍

    Ingenting verkar längre omöjligt så länge vi går i totalitär riktning.

  14. Vi är inte herrar i eget hus! Dels har vi WEF som dikterar vad Sverige skall göra för att rasera Sveriges självständighet. Dels har vi den ostoppbara demografin som kommer att leda till et kalifat på svensk botten! Här finns en överetablering av trojanska hästar, fyllda med quislingar av olika slag och härkomst, inklusive den svenska politiska klassen.

  15. Sluta vara så naiva och tro att SD kan förändra något. ska de förändra något behöver de mer än 50 % av väljarna vilket aldrig kommer att ske. Att få 50 % innebär i princip att alla etniska svenskar ska rösta på SD. Det kommer aldrig att ske.

    Det enda vi kan hoppas på är att det kommer in något litet parti med brutalt ärliga personer som säger rakt ut vad verkligheten är utan någon som helst hänsyn till politisk taktik eller ens hyfs. Det är skulle kunna vara det enda roliga vi medborgare skulle kunna få ut av politiken.

    I övrigt skapar politiken bara problem för oss medborgare och staten är en fiende till folket. Det görs ingenting i riksdagen för att gagna Sverige eller svenskar. Ta bara hur den så kallade nationaldagen firas. Hälsa nya medborgare välkomna. För sjutton, det är svenskar som ska firas på nationaldagen. Inte ens när det är 500 år sedan Sverige skaffade sig självständighet från Kalmarunionen firar vi något extra.

  16. Har i USA hade vi omrostning om Birdbrains budget i House of Representatives igar.
    Kompromissen vann och statsskulden okade med 4 Trillion (Biljarder) USD till 32 Trillion USD. Sedan nuvarande regeringen kom till makten har de federala byrakraterna okat otroligt och 87000 nya IRS (Skatteverket) agenter skulle hyras for att punga de rika pa mera pengar. Kompromissen innebar att dess antal minskar nagot men jag kan garantera att det blir vanligt folk som kommer att granskas, inte miljardarer.

Comments are closed.