På Mynttorget idag och på andra platser andra dar

Figur 1. Trägne Rolf har bättrat på sin utställning med citat av Patrick Moore: “historiens största bluff” och  reklam för SWEBBTV med dess videos om “det lurade svenska folket”.

Detta är ett sätt som bibringar den stora allmänheten sanningarna om klimatet. De stora Riksmedia förmedlar nästan uteslutande “Fake News”.

De stora media sviker sina viktigaste uppgifter i de Pressetiska Reglerna, kursiv text:

  1. Ge korrekt och allsidig nyhetsförmedling. Tja, idag kan nästan alla nyheter om klimatet i media enkelt karakteriseras som “Fake News”.
  2. Var kritisk mot nyhetskällorna. Kontrollera sakuppgifter. Nyhetskällor som IPCC, WMO och SMHI betraktas som sakrosankta  och deras uppgifter blir aldrig ifrågasatta. Men det är just de som oftast sprider falska uppgifter.
  3. Felaktig sakuppgift skall rättas. Det sker aldrig. När man låtsas att göra det, vänder man sig till andra försvurna förvillare som SNF, WWF, Greenpeace, SEI eller Johan Rockström, som alla har sin ekonomi byggd på klimatskrämseln. När vi meddelar rättelser med referenser till uppmätta fakta, tas de aldrig in.
  4. Den som gör anspråk på att bemöta ett påstående skall, om det är befogat, beredas tillfälle till genmäle. Media skall alltså alltid bereda plats åt “den andra sidan”. Men det sker praktiskt taget aldrig.
  5. Sträva efter att ge personer, som kritiseras i faktaredovisande material tillfälle att bemöta kritiken samtidigt. Detta betyder att så länge Johan Rockström inte nämner namnet på någon som kritiserat hans fabler, får han fortsätta fabla oemotsagd.
  6. Vad som i dessa regler sägs gäller i tillämpliga delar även om bildmaterial. Således skall man inte visa foton av ångande vattentorn  tagna i motljus så ångan ser mörk ut,  som om det vore svart rök, samtidigt som texten ondgör sig över utsläppen av smutsig rök. Men detta ser vi mycket ofta, när det är klimatet som behandlas. Från vattentorn kommer ingen rök av något slag, bara ren vattenånga.

Ovanpå denna förvanskning av fakta försäkrar alla chefredaktörer att de minsann följer de Pressetiska Reglerna till punkt och pricka.

Därmed fullständigar de bilden av den mediekultur man kan förvänta sig i en stat med regim av fascister, nazister eller kommunister.

De som  driver propaganda för klimathotet och dess krav på extrema politiska åtgärder i “Tankesmedjor”, miljöorganisationer och aktionsgrupper är ofta finansierade med skattepengar till hälften av omsättningen. Därtill kommer helt skattefinansierade organ som myndigheter, ex.vis: Energimyndigheten, vars uppgift verkar vara att propagera för sol- och vindkraft. De finansierar bl.a. Chalmers “forskningsprojekt” avseende “Högernationell klimatförnekelse”, något som bara kan sluta med trams. Någon beröring med faktisk elproduktion tycks inte förekomma.

Därtill kommer alla kommuners särskilda tjänstemän med uppgift att bevaka  frågor som rör klimatet.

Dessutom finns det organ med direkt uppgift att påverka väljarna att önska en politik enligt de värsta scenarierna om klimathot, ex.vis “Fossilfritt Sverige”. Det betraktar jag som ett grundlagsbrott, vilket naturligtvis är fullständigt oförenligt med demokrati. Men ett typiskt arrangemang i en fascistisk stat. Där är det självklart att medborgarnas skattepengar används för att övertyga dem om regimens kompetens och välvilja.

I en demokrati får inte medborgarens tvångsvis indrivna skattepengar användas till propaganda som går emot hans åsikter. I andra länder bestraffas grundlagsbrott mycket strängare än andra brott. Särskilt om de begås av ministrar. Men här antar jag att hela riksdagen är skyldig.

+ – + – + – +

Vad väntar oss då ?

Figur 2. Torgmöte under det Nederländska regionvalet, där det nya partiet FVD drev klimatfrågan och förklarade att koldioxid är bra, “CO2 är god”.

Partiet blev landets största parti och får 13 platser i Senaten, som har totalt 75 platser.

Vi agerar nu ute på gator och torg. Där når vi intresserade medborgare, som sprider våra Faktablad med uppgifter som visar hur total bluffen om klimathotet är. Det gör dem förbannade och därmed intensivt intresserade att sprida budskapet. Väljarna kommer att välta det politiska etablissemanget ur Riksdagen nästa val. Redan till EU-valet kan denna tendens kanske visa sig.

Nu finns ett parti som tydligt tagit ställning mot klimatbluffen: Det Klassiskt Liberala Partiet.

+ – + – + – +

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

1 thought on “På Mynttorget idag och på andra platser andra dar

Comments are closed.