DD 20/6: Nej till klimatlag

NVV

Klimatlagens avsedda effekter: -63 % år 2030 och – 75 % år 2040

Med “Handlande sektorn” avses företag som deltar i EU:s utsläppshandel.

+ – + – + – +

2021-06-20 DALA-DEMOKRATEN

Nej till klimatlag

Det blir annat resultat när folket verkligen får bestämma, Nej till klimatlag!

I Schweiz har de en “direkt demokrati” vilket innebär att deras folkomröstningar är bestämmande. Den 13 juni röstade en majoritet av folket i landet att inte anta en liknande klimatlag, som Sverige infört. En klimatlag som politikerna bestämt och som innebär att koldioxidutsläppen i Sverige ska kraftigt reduceras utan att sätta några gränser för kostnaderna.

I Sverige har politikerna alltså inte frågat folket om de anser att vi måste minska utsläppen av CO2 innan de beslutade om denna lag. Därför är det intressant att läsa den undersökning som SOM-institutet just publicerat. I den kan man läsa att endast en tredjedel av de tillfrågade är helt säkra på att klimatförändringarna i huvudsak är orsakade av mänskliga aktiviteter. Vi minns väl också att politikerna säger ja till vindkraftsverk på Ripfjället trots att folkomröstningen blev ett nej.

Låt folket bestämma

+ – + – + – +

Skriv DU också ! !

Skriv en insändare DU också till din lokaltidning. Det är ett sätt att nå de medborgare som inte ännu blivit så intresserade att de själva söker information på bloggar och FaceBook, etc. Det är viktigt för att förståelsen av bluffen om “Klimatkrisen” skall spridas.

Även om ditt manus inte tas in, läses det av redaktionen och lämnar något litet intryck på de små grå cellerna, så att ditt nästa manus kan tas in. Var ihärdig och tålmodig !

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

2 thoughts on “DD 20/6: Nej till klimatlag

  1. @Ivar, fast i klimatlagen står det faktiskt inte “koldioxid” utan “växthusgas”. Jag har inte ännu sett att regeringen lagt någon som helst ansträngning på att minska den mer livsfarliga vattenånga som fritt griper omkring sig och lagrar värme utan en tanke på morgondagen.

  2. Varför kallas det klimatlag när det enbart är en koldioxidlag? Men de klimathotstroende tror att klimat och koldioxid är samma sak.

Comments are closed.