GRETA ser klimatsynderna

battlefront

Figur 1. Dockan GRETA sitter på hyllan och ser alla dina synder mot klimatet

Hon sitter på hyllan där hon ser och hör allt du gör. Sen rapporterar hon till FN:s klimatpanel IPCC !

drrichswier

Figur 2. “How dare you !” Hur kan du bara våga synda så mot allas vårt KLIMAT ! ! Hon säger ifrån, när du syndar.

Hon har den magiska förmågan att se vad du gör även i andra rum !

Figur 3. GRETA ser om du glömmer att släcka ljuset, när du går ut ur rummet

Och hon kan sitta utanför huset.

BabylonBee

Figur 4. GRETA ser om du åker SUV istället för att åka buss

Hon ser till och med vad du gör på natten.

twichy

Figur 5. GRETA ser om du gör det allra farligaste för klimatet: Något som blir en ny människa, som kommer att bränna kol och släppa ut koldioxid.

GRETA ser allt du gör:
  • Om du glömmer att stänga kylen.
  • Om du skruvar upp värmen.
  • Om du använder ett sugrör av plast istället för halm.
  • Om du använder en påse av plast istället för tyg eller papper.
  • Om du kör diskmaskin istället för att diska själv.
  • Om du använder en brödrost.

Alla barn måste lära sig att vara “klimatsmarta” det vill säga riktigt “snälla”. Det blir mycket GRETA berättar för IPCC. Sen kanske Tomten inte kommer. . .

Tomten kommer ju bara till snälla barn.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

7 thoughts on “GRETA ser klimatsynderna

  1. Inget nytt under solen. På 1600-talets mitt fanns en “vispojke” som kunde se om en kvinna var häxa. Folk trodde på det, på samma sätt som folk i dag tror på jordens undergång pga. koldioxiden. Idag påstår t.ex. Greta att hon kan se koldioxiden med blotta ögonen och hon tror sig dessutom veta att koldioxiden är dagens “häxor” som ska förgöra vår planet. Dessa påhittade sägner har lätt att slå rot i mindre vetande folks medvetanden.
    Var finns de vetenskapliga bevisen för denna sekts påhitt? Jag har inte sett några. Däremot påhitt av Greta och hennes följare som sprider, likt Gävlepojken, helt obevisade teser som dom inte vet något om. Hade dessa teser bevisats empiriskt så hade någon med stor sannolikhet belönats med ett Nobelpris.

  2. Greta är en av fanatikerna/profeterna i klimathotskyrkan, så sagan har ett stort mått av sanning i sig.
    Klimathotsreligionen har allt som traditionella religioner har, utom en gud. Fast exemplet buddhismen visar att en religion inte behöver gudar.
    En sak skiljer verkligen klimathotsreligionen från traditionella religioner. Liksom de, har den en sorts paradis. Fast klimathotsreligionens paradis är egentligen ett helvete. Den där fossilfria framtidsvärlden som de klimathotsreligiösa ser som paradiset, är ett rent helvete, med utbredd misär och svält. Folk ska sitta i mörker och frysa och svälta, tycker de klimathotsreligiösa. De där “förnybara” energislagen sol och vind kan absolut inte ersätta fossila bränslen. De klimathotsreligiösa vill inte ha kärnkraft. Den som propagerar för kärnkraft, som Jim Hansen, är för de religiösa lika mycket en förnekare som den som anser att koldioxidutsläpp inte alls orsakar någon klimatkatastrof.
    Klimathotsreligionen vill helt enkelt förstöra framtiden för mänskligheten. Samtidigt som de religiösa har fräckheten att hävda att de arbetar för en bättre framtid.

  3. Alf Turesson
    Du och Greta och den klimathotsreligiösa sekten ser klimatförändringarna. Precis som alla lydiga medborgare utom ett barn såg kejsarens nya kläder. Vi andra ser att vädret varierar från år till år och vet att Sverige för inte alltför länge sedan var istäckt och obeboeligt.

  4. @Alf Turesson.
    Hur ska man kunna ta henne på allvar? när hon för att protestera mot CO2 utsläppen, åker över Atlanten i en båt som är helt och hållet byggd utav CO2.
    Eller är det också “konspirationsteorier”?

  5. Även “miljö”-Greta är en sagofigur, som gått vilse i sagovärlden, om att koldioxiden skulle ha något att göra med klimatförändringarna.
    Det är en bra sagofigurberättelse som Sture gjort.

  6. Sture, ska du inte sätta dit dig istället för Greta och med alla konspirationer som du ser överallt

Comments are closed.